Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.254
16.541
113

A 23-year-old man randomly stabs 5 passersby in southern Austria, killing 1,​

VIENNA (AP) — A 23-year-old man randomly stabbed five passersby in Villach, a city in southern Austria, on Saturday, police said. A 14-year-old was killed and four others were injured in the attack.
The suspect was detained by police. He is a Syrian national with legal residence in Austria, police said.
A 42-year old man who works for a food delivery company, witnessed the incident from his car. He drove toward the suspect and helped to prevent things from getting worse, police spokesperson Rainer Dionisio told Austria’s public broadcaster ORF.

• Jezen sem
Reactions: motofrik

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.195
3.927
113
Kot bi rekel naš forumski levi del... Sami kleni integrirani Avstrijci, ki domačine učijo strpnega multikulturnega sobivanja.

Mislim, mogoče mu je pa želel le pokazati kakšno rezilo ima njegov nož, un ga je pa kar z avtom zbil zaradi tega in je nož zdrsnil v žrtev...

Itak imajo avstrijci dolgoletno zgodovino štihanja med sabo ane...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.276
1.396
113
Kot bi rekel naš forumski levi del... Sami kleni integrirani Avstrijci, ki domačine učijo strpnega multikulturnega sobivanja.

Mislim, mogoče mu je pa želel le pokazati kakšno rezilo ima njegov nož, un ga je pa kar z avtom zbil zaradi tega in je nož zdrsnil v žrtev...

Itak imajo avstrijci dolgoletno zgodovino štihanja med sabo ane...
Naziji imajo dolgoletno tradicijo mucenja in ubijanja iz racizma. Pa to nobenega ne briga.

• Haha
Reactions: Ateis

delter333

Guru
21. maj 2010
1.947
1.638
113
Notranjska
Ti zadnji pohodi so vsi dobro premišljeni. Čudi me da varnostne službe temu na pridejo do konca. Sem proti sedanji migracijski politiki vendar, če v preventivi ne bodo uspešni nas čakajo veliko hujše stvari.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.244
1.276
113
43
1. Migrantov je vedno več ker so njihove drzave v *****.
2. Vedno bolj so nasilni zaradi vedno bolj konzervativnega islama. Zakaj se je pa ta radikaliziral pa lahko samo teoriziramo.

• Haha
Reactions: Ateis

erikson

Guru
25. avg 2007
22.830
6.598
113
sirijec aretacija.jpg

sirijec aretacija 2.jpg

Njemu je bilo smešno, ko ga je policistka aretirala.

• Wow
Reactions: turbobitch

erikson

Guru
25. avg 2007
22.830
6.598
113
Napad je namreč opazil 42-letni dostavljavec hrane, prav tako državljan Sirije, ki je s svojim vozilom nemudoma zapeljal v napadalca. "Namenjen je bil proti središču mesta, na ulici so bili otroci. Tega nisem mogel dovoliti. Tudi sam imam otroke," je dejal po poročanju avstrijskih medijev.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.195
3.927
113
Lepo je american povedal, cela Evropa smo cepci, ki tolerira tole.
Kaj se še mora zgodit, da ne bo sledilo samo 2 dneva politicnega lapanja in potem nic?
Poslancem EU parlamenta moraš vzeti plače. Ker sedaj so za to politično lapanje precej dobro plačani in jim je v interesu, da traja čim dlje. Bo pa to najbrž težko, glede na to, da si jih sami določajo.