Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.702
15.744
113
Mateju
Sicer so začeli židje ampak da islamsko levičarske gnide zahtevajo dokumente od tamkajšnih sprehajalcev pa je višek
Vem kaj se je dogajalo in nisem nič pisal o tem kdo je začel ali kdo je kriv temveč sem zgolj nalepil posnetke nedavnega dogajanja oziroma posnetke lepot sobivanja različnih kultur v obliki posledice sobivanja pri katerem se poleg plusov seveda (kot videno) pokasira tudi minuse. Od kazanja s prstom na krivca se pri židovsko-palestinskem konfliktu distanciram.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

dax

Majstr
22. maj 2012
888
1.926
93

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in jest5

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113

erikson

Guru
25. avg 2007
22.307
6.129
113
Nemci in noži.

Nemški avtomobilski klub ADAC opozarja na en predmet, ki ga nikakor v Nemčiji ne smete prevažati brez ustreznega razloga – nož. Če se nož v vozilu prevaža brez tehtnega razloga, lahko to privede do kazni v višini 10.000 evrov.
Dogaja se, da vozniki s seboj vzamejo nož, na primer za piknik. Vendar zakon o orožju določa stroga pravila o nošenju nožev: prepovedani so vsi z rezilom daljšim od 12 cm. Prenašati jih je dovoljeno le, če obstaja upravičen razlog, kot je delo, sicer je prevoz prepovedan. Prekrški se kaznujejo z globami do 10.000 evrov. Če imate upravičen razlog, mora biti nož shranjen v zaprti škatli ali podobni varni embalaži.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.702
15.744
113
Z dobro tehniko se lahko mirno udeležiš kakšnega spontanega a nezaželjenega multikulturnega srečanja tudi z nožem, ki ima rezilo krajše od 12cm. :fredi:

To se seveda nanaša na bolj ali manj zakone spoštujoče državljane, ki morajo zaradi failov države sami poskrbeti zase, kriminalci z mačetami oz. z noži z daljšimi rezili pa se kot običajno povsem požvižgajo na predpise tako da tudi v tem primeru zakonodaja kvečjemu (spet) samo še poslabša/oteži situacijo za povprečnega državljana in ne izboljša splošne varnosti kot je bilo predstavljeno ob uvedbi prepovedi nožev z rezili daljšimi od 12cm.

• Všeč mi je

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.284
810
113
Sej to. Opice iz S Afrike in arabije z 12cm+ rezili brez dovoljrnja za bivanje in brez dneva delovne dobe se bodo komot sprehajale okrog, itak jih zakoni ne zanimajo. Mene, davkoplacevalca in zaposlenega, bodo pa jebal zakaj imam daljsi noz v avtu kot je dovoljeno ko grem na izlet.

Rekreacija

Majstr
7. avg 2019
971
540
93
Sej to. Opice iz S Afrike in arabije z 12cm+ rezili brez dovoljrnja za bivanje in brez dneva delovne dobe se bodo komot sprehajale okrog, itak jih zakoni ne zanimajo. Mene, davkoplacevalca in zaposlenega, bodo pa jebal zakaj imam daljsi noz v avtu kot je dovoljeno ko grem na izlet.
Ali pa na lov ali pa ribolov!

• Všeč mi je