Lepote multikulturnosti 4

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
Al pa med migrante? Se ti ne zdi, da je ta problem nastal, ker je veliko migrantov?
Imamo sicer temo "migranti v sloveniji" ampak tja ne paše.
Na Caminu je res večina tujcev, sam to niso migranti, ki jih imaš v mislih.

Jeba kaj ?..... ko so tud "naši" krvavi pod kožo in enko al pa še bolj pokvarjeni kot povsod drugje po svetu.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113
Napad s tovornjakom so uspeli preprečiti.

Varnostni organi v nemški zvezni deželi Schleswig-Holstein so uspešno preprečili morebitno katastrofo. Po poročanju nemških medijev so preiskovalci prijeli 17-letnega nemško-turškega državljana, ki naj bi načrtoval teroristični napad na božični sejem.
Prve informacije o sumljivih načrtih so nemški organi prejeli od ameriške obveščevalne službe. Na podlagi prestreženih komunikacij in pogovorov so nemški preiskovalci ugotovili, da obstaja resna grožnja. Sledi so vodile do 17-letnika, ki je bil nato aretiran. Preiskovalci menijo, da je imel mladenič islamistične motive.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.511
3.896
113
Ljubljana
hmpg.net
Isto si smotan ko Stojmenova.....

Kje ti vidiš da bo blagoslov med poukom?
Vino/alkohol v šoli je zagotovo toleriran v vseh predpisih.
Prav tako blagoslov v šoli ustreza ustavnemu ločevanju šole in religije.

Pa v resnici bi se z malo spretnosti kmetavzi čisto lepo izognili vsemu.

V telovadnici bomo imeli martinovanje in blagoslov vina in vse bi bilo OK.
Ampak je bil nekdo nad pameten. Sedaj pa, ni problem Stojmenovs, problem so obstoječi predpisi, ki so v prid Stojmenove.

Pa glede na to, da naj bi bil alkohol v Sloveniji problem, je blagoslov vina v šolskih prostorih res primere zgled. Zagotovo imajo v vasi tudi cerkev.

• Všeč mi je
Reactions: jest5

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Ti si pač upadel v tole zmešnjavo, naša sevniška forumska melanija, pa nima pojma, pa vseeno serje.
Si ti mogoče malo fukjen? kaka sevnica? To si potegnil ven, ker se mi je zdelo, da brez razloga serješ po melaniji? mislim da še kar nisi napisal o tvoji katastrofi tam. Če sem jaz iz sevnice, si ti torej iz afganistana ali konga, mogoče si celo njihov kralj :bonk:

• Haha
Reactions: aljoman in jest5

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.750
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Imamo sicer temo "migranti v sloveniji" ampak tja ne paše.
Na Caminu je res večina tujcev, sam to niso migranti, ki jih imaš v mislih.

Jeba kaj ?..... ko so tud "naši" krvavi pod kožo in enko al pa še bolj pokvarjeni kot povsod drugje po svetu.
Zanimivo da se prej to ni dogajalo oziroma zelo malo. Boš rekel, da so Španci kar naenkrat postali posiljevalci ali pa je to zato, ker so se na tiste konce začeli seliti tvoji maročani, črni in podobni?

• Haha

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.750
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Vino/alkohol v šoli je zagotovo toleriran v vseh predpisih.
Prav tako blagoslov v šoli ustreza ustavnemu ločevanju šole in religije.

Pa v resnici bi se z malo spretnosti kmetavzi čisto lepo izognili vsemu.

V telovadnici bomo imeli martinovanje in blagoslov vina in vse bi bilo OK.
Ampak je bil nekdo nad pameten. Sedaj pa, ni problem Stojmenovs, problem so obstoječi predpisi, ki so v prid Stojmenove.

Pa glede na to, da naj bi bil alkohol v Sloveniji problem, je blagoslov vina v šolskih prostorih res primere zgled. Zagotovo imajo v vasi tudi cerkev.
Leta in leta imajo tam tako in to v večernih urah. Če ne veš so tam vinorodni okoliši in ker nimajo kulturnega doma naredijo tam. In ja una naj gre lepo nazaj od koder je prišla, je dovolj škode naredila, medtem pa en far ki da blagoslov v tisočletni tradiciji vsekakor ne. Pa kmetavz si kvečjem ti.

• Haha

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.638
-1.379
63
Si ti mogoče malo fukjen? kaka sevnica? To si potegnil ven, ker se mi je zdelo, da brez razloga serješ po melaniji? mislim da še kar nisi napisal o tvoji katastrofi tam. Če sem jaz iz sevnice, si ti torej iz afganistana ali konga, mogoče si celo njihov kralj :bonk:
Kaj se razburjaš riba? Sem ti napisal o tvoji melaniji, obična influenserka, ki ji je uspelo s svojo karkoližepač.

Glede "filma" sem ti tudi že odgovoril. Boš sam našel moj komentar za nazaj ali ti ga jst?

Kako je potem s turkinjami in bosankami? Čakam na tvoj fukjen odgovor sevnčan :eek:

Pa še o šefu napiši kako, ko že vse veš o vsem in vseh. O&O

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Preberi se enkrat tale post, glede na to, kako ti zagovarjas vse, kar ni slovensko, pac dajes tak vtis, sam si kriv.

Zaljivke ti pa tudi ne gredo od rok.