Lepote multikulturnosti 4

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.638
-1.379
63
Preberi se enkrat tale post, glede na to, kako ti zagovarjas vse, kar ni slovensko, pac dajes tak vtis, sam si kriv.

Zaljivke ti pa tudi ne gredo od rok.
Ribica, preberi si svoje komentarje, ki so leteli name, potem ti meni očitaj žaljivke. Boš zmogel?

Se pravi, po tvoje naj zagovarjam melanijino žrtvovanje , da je dala noge narazen, za vse nas Slovence, da je zdaj tam kjer je? In kaj imamo konkretno mi Slovenci od tega? Zgled mladim puncam (in fantom, da bo politično korektno), da se s fufno pride v veliko belo hišo? To je torej prava pot.

B81

22. jul 2007
36.869
10.438
113
Izmed vseh slovenk te lih ona moti.

Zenska je tiho, se ne kurci, nikogar ne ponizuje, ampak je od vas mirnih, levih, lepo vzgojenih, torej uglajenih ljudi izbrana kot najslabsa, ker je dala noge narazen.
Ker vecina zensk prileze nekam z nogami skupaj :evil:

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
Zanimivo da se prej to ni dogajalo oziroma zelo malo. Boš rekel, da so Španci kar naenkrat postali posiljevalci ali pa je to zato, ker so se na tiste konce začeli seliti tvoji maročani, črni in podobni?

Španci so ena taka mešanca z Arabci ki so tam vladali kar
precej časa , mogiče so od takrat , bolj črni.
In španci niso kar naenkrat postal , karkoli že, se pa danes več in lažje govori o teh stvareh.Včasih u
so ble babe tiho. Tud o Irskih internatih/sirotišnicah se dolgo ni nič govorilo, tam pa veš čigavi so bili....oz. bom napisal po tvoje.....bili so tvoji.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

aljoman

Majstr
16. dec 2013
2.638
-1.379
63
Izmed vseh slovenk te lih ona moti.

Zenska je tiho, se ne kurci, nikogar ne ponizuje, ampak je od vas mirnih, levih, lepo vzgojenih, torej uglajenih ljudi izbrana kot najslabsa, ker je dala noge narazen.
Ker vecina zensk prileze nekam z nogami skupaj :evil:
Ker ženske so nesposobne in brez da dajo noge narazen ne morejo uspeti. Razen melanija, ona je slovenska zgodba o uspehu, ženska verzija Akrapovića ali Boscarola, you name it.
In spet nisi dojel, kar ti je že kdo drug pred mano napisal.

Slovenke se pišejo z veliko začetnico razen če si mislil slabšalno?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.310
2.536
113
Ribica, preberi si svoje komentarje, ki so leteli name, potem ti meni očitaj žaljivke. Boš zmogel?

Se pravi, po tvoje naj zagovarjam melanijino žrtvovanje , da je dala noge narazen, za vse nas Slovence, da je zdaj tam kjer je? In kaj imamo konkretno mi Slovenci od tega? Zgled mladim puncam (in fantom, da bo politično korektno), da se s fufno pride v veliko belo hišo? To je torej prava pot.
Ti si nesramen.
Zakaj pa bi morali kaj imeti od Melanije?
Ali je tale tvoja tudi podarila reševalno vozilo?

Karleuša.jpg

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.147
2.467
113
Zanimivo da se prej to ni dogajalo oziroma zelo malo. Boš rekel, da so Španci kar naenkrat postali posiljevalci ali pa je to zato, ker so se na tiste konce začeli seliti tvoji maročani, črni in podobni?
Procent "napadov" na pohodnice je bolj ali manj enak vsa leta od kar je Camino moderen. Sedaj se zanj odloča veliko več žensk in to v solo pohodih. Glede na družabna omrežja in povečano število pohodnikov/pohodnic je tudi "napadov" več, ampak % je +- enak.

Pa še nekaj: španska policija (lokalna) trdi da napadov ni - vsaj prijavljenih, portugalska pa prijave pripisuje "osveščenosti" pohodnic. Pa še nekaj je zanimivo iz članka - skoraj noben "napad" ni preiskan, oz. krivec ni odkrit, kar nakazuje, da gre v resnici za spošno znane eksibicioniste in drkađije, ki jih lokalna skupnost pač tolerira.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.704
15.750
113
Napad s tovornjakom so uspeli preprečiti.

Varnostni organi v nemški zvezni deželi Schleswig-Holstein so uspešno preprečili morebitno katastrofo. Po poročanju nemških medijev so preiskovalci prijeli 17-letnega nemško-turškega državljana, ki naj bi načrtoval teroristični napad na božični sejem.
Prve informacije o sumljivih načrtih so nemški organi prejeli od ameriške obveščevalne službe. Na podlagi prestreženih komunikacij in pogovorov so nemški preiskovalci ugotovili, da obstaja resna grožnja. Sledi so vodile do 17-letnika, ki je bil nato aretiran. Preiskovalci menijo, da je imel mladenič islamistične motive.
Nemško-turški državljan? Zanimivo, da so to tako zapisali saj so običano zapisi bolj v stilu "nemški državljan" in mogoče v kakšnemu primeru da je še dodano "turških korenin" oz. "turškega porekla" ampak se mediji temu zaradi želje, da ne povečujejo nestrpnosti, praviloma izogobajo... kaj ima ta tip dvojno državljanstvo ali je catch v čem drugem?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.147
2.467
113
Dosti Turkov gori ima dvojno državljanstvo, da lahko tudi "doma" volijo, pa spičijo v Turčijo v primeru, da naredijo pi.darijo, Turčija pa svojih ne izroča.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Ker ženske so nesposobne in brez da dajo noge narazen ne morejo uspeti. Razen melanija, ona je slovenska zgodba o uspehu, ženska verzija AkrapoviČa ali Boscarola, you name it.
In spet nisi dojel, kar ti je že kdo drug pred mano napisal.

Slovenke se pišejo z veliko začetnico razen če si mislil slabšalno?

Sem te popravil, ker te malo na južno zanaša.

• Ljubezen
Reactions: aljoman