Lepote multikulturnosti 4

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.235
3.774
113
Ljubljana
hmpg.net
Ne da jih ne zazna, samo v tej temi skrbno izbirate posnetke in novice, kjer hudobni črni migranti ustrahujejo, posiljujejo in ubijajo bele krščanske domačine.

Tale, ki ga je prilepil 8888, pa ne paše v to kategorijo, ker so migranstki Afganistanci (muslimani) napadli nebele Pakistance (muslimane)
 

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.235
3.774
113
Ljubljana
hmpg.net
10let nazaj sem se lahko ponoči sprehajal po Trstu brez strahu.....
.....te spremembe ti ne zaznaš....!
Ljubljana sledi temu trendu....
Po Trstu se poleti bolj težko sprehaja, pojdi raje na Barcolo (naprej od Porto Vechio).
Ta pomol in obala je pa načeloma med Triestini kar poznan, posebej ponoči se tja ne hodi, razen po nakupih, posebej dobro robo se dobi pd Afganistancev. ČE se boš potrudil boš našel kak video z aretacijami (Afganistancev :) )

V Ljubljani se pa tu pa tam sprehajam tudi ponoči, zraven Metelkove običajno parkiram, pa nekako še nisem imel težav (pa ne nosim javno orožja)
 
Ponovimo za debile, ki jim gre težko v glavo

Pokol je naredil v Walesu rojen kristjan z duševno motjo.

Ne glede na barvo kože, ja bil je črn, je bil ROJEN britanec, hodil je v cerkev (verjetno anglikansko) in ni bil radikaliziran musliman.

Z duševno motjo. Isti kot ti skratka.

če bereš prispevke, čim so vpletene "problematične barve in izvori" so zraven duševne bolezni....še nisem zasledil da bi bil en zdrav in priseben ko gre kaj takega naredit.....podobno blo v Nemčiji, ko je azilant se šel kirurga kriva je pa bila duševna motnja....
 
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N