ma je čudno a za rdečkarje za dodatke v času dopsuta so pa ble pare, zanimivo a ne?Nič kavice
Slaba novica za upokojence, letos ne bodo dobili tega denarja
Lani so upokojenci dobili izplačan zimski dodatek, vlada letos ne predvideva takšnih dodatnih, enkratnih ukrepov.www.slovenskenovice.si
Kaj ena lastovka že prinese ...pomlad?Na železniški postaji je z nožem napadel policista. Končalo se je tragično. #video
Malijski državljan je zjutraj pred železniško postajo v Veroni z nožem napadel policista, ki je na napad odgovoril s tremi streli. Napadalec je zaradi hudih poškodb prsnega koša umrl, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Podpredsednik vlade iz vrst Lige (nekdaj Severna liga) Matteo Salvini...siol.net
evo Italijani so malce bolj varni
Otroci imajo brezplačen prevoz, mar ne?Migranti na naših avtobusih kar brezplačno? Voznik je dal samo roke gor in ni mogel verjeti
Na LPP-ju so dejali, da vožnje za prebežnike niso brezplačne.www.slovenskenovice.si
Ne, ne, tu je treba iti na drug pregovor - kamen na kamen, palačaKaj ena lastovka že prinese ...pomlad?
Pa mislis da kontrolor kdaj pride na to postajo.Migranti na naših avtobusih kar brezplačno? Voznik je dal samo roke gor in ni mogel verjeti
Na LPP-ju so dejali, da vožnje za prebežnike niso brezplačne.www.slovenskenovice.si
Cigavi? Moji ne.Otroci imajo brezplačen prevoz, mar ne?
V mojih časih je bila zgolj polovična karta, pa sem sklepal, da smo napredovali in omogočili brezplačne vožnje otrokom.Cigavi? Moji ne.
Srednjesolec 300€/leto,osnovnošolec €/voznja
V mojih časih je bila zgolj polovična karta, pa sem sklepal, da smo napredovali in omogočili brezplačne vožnje otrokom.
Me spominja na tole:Na železniški postaji je z nožem napadel policista. Končalo se je tragično. #video
Malijski državljan je zjutraj pred železniško postajo v Veroni z nožem napadel policista, ki je na napad odgovoril s tremi streli. Napadalec je zaradi hudih poškodb prsnega koša umrl, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Podpredsednik vlade iz vrst Lige (nekdaj Severna liga) Matteo Salvini...siol.net
evo Italijani so malce bolj varni
50 000 ZDA vojakov v De (100 000 v Evropi) skrbi za to, da Dolfi ne bo izvoljen.Ko bo nemcem pocil film, bodo izvolili Dolfija ki bo poznal sano svoje (nemske) pravice.
Tajrat bo pa spet ostali svet jokal
Ali malo mešaš pojme ali pa si ubrisan?!Resnici na ljubo, tudi oni drugi ni ravno pravilno slovensko govoril, pač pa neko ljubljansko (ali kakšno drugo) narečje... Pa ne da zagovarjam zdaj šoferja. Če bi že fantina želel se resno posvetiti temu, potem bi lahko tudi se potrudil pri izgovorjavi. Se pa drugače strinjam, da uspešno opravljen izpit slovenščine mora biti za pogoj za bivanje v Sloveniji.