Malo boš moral označit naše forumske pogumen levičarje da vidijo kaj se dogaja...sem prepričan, da te téme raje ne spremljajo.x.com
x.com
Malo boš moral označit naše forumske pogumen levičarje da vidijo kaj se dogaja...sem prepričan, da te téme raje ne spremljajo.x.com
x.com
Kako nič slabega? Te fante je tip moral hudo vznemiriti in se še kar niso pomirili.Levičarji tu ne vidijo nič slabega!
strojni inženirji in bodoči vlakovodje....
Že pred 23 leti so pilotirali potniška letala. OK, naslednji mesec bo 23 let.strojni inženirji in bodoči vlakovodje....
In najprej želijo implementirati na najranljivejših.kako se lepo pocasi uvaja video nadzor nad vsem/i. cez 10 let pride pa
se avtomat za kazni, ce kolnes v javnosti.
Nemčija načrtuje nove načine za boj proti terorizmu
Nemško notranje ministrstvo išče nove pristope za boj proti terorizmu, med njimi možnost uporabe umetne inteligence za prepoznavanje ljudi, premišljuje pa tudi tudi o možnosti prikritega preiskovanja in nameščanja prisluškovalnih naprav.www.rtvslo.si
ko se pogleda iz drugega kota...
Pa ni hecno, kako vedno v zgodovini zmagajo "ta dobri"?
Ali mislite, da video nadzor vpliva na zmanjšanje kriminala?kako se lepo pocasi uvaja video nadzor nad vsem/i. cez 10 let pride pa
se avtomat za kazni, ce kolnes v javnosti.
Če mene vprašaš ne.Ali mislite, da video nadzor vpliva na zmanjšanje kriminala?
Pa ni hecno, kako vedno v zgodovini zmagajo "ta dobri"?
... ker zgodovino pisejo zmagovalci...
No evo, to je točno to kar sem napisal. Vedno več ljudi se sprašuje ali so Nemci in ostala druščina res bili "bad guys" in ni šlo zgolj za zaroto.
Ali mislite, da video nadzor vpliva na zmanjšanje kriminala?