Nova vlada UK bo dosegla kalifat prej kot v 10-ih letih, če jih seveda na naslednjih volitvah ne zbrcajo ven.Očitno so islamisti v tem primeru (v Avstriji) varnostni problem, zato je zanimiv podatek, da so v UK policaji, ki so precej grobo preganjali "skrajne desničarje", ki so protestirali ob umoru treh deklic, dopustili protest - pohod v črno oblečenih islamistov, ki so bili oboroženi z mačetami in drugim hladnim orožjem..
Na spletu se tudi najdejo posnetki, ki kažejo hudo poškodovane žrtve tega orožja.. Na enem so mirno korakali mimo UK policajev.
Toliko o tem, ker mi ta dejstva delujejo nelogično in celo za razvoj dogodkov nevarno..
In kot zanimivost, njen koncert (Taylor Swift) prihodnji teden v Londonu ni odpovedan..
Toliko o tem, ker mi ta dejstva delujejo nelogično in celo za razvoj dogodkov nevarno..
Kura od babe (Taylor) je ena izmed najbolj woke propaganda... Pa naj končno občutijo to kar zagovarjajo.Očitno so islamisti v tem primeru (v Avstriji) varnostni problem, zato je zanimiv podatek, da so v UK policaji, ki so precej grobo preganjali "skrajne desničarje", ki so protestirali ob umoru treh deklic, dopustili protest - pohod v črno oblečenih islamistov, ki so bili oboroženi z mačetami in drugim hladnim orožjem..
Na spletu se tudi najdejo posnetki, ki kažejo hudo poškodovane žrtve tega orožja.. Na enem so mirno korakali mimo UK policajev.
In kot zanimivost, njen koncert (Taylor Swift) prihodnji teden v Londonu ni odpovedan..
Kaj, če bodo tisti spodaj uporabljeni kot tarče?Kura od babe (Taylor) je ena izmed najbolj woke propaganda... Pa naj končno občutijo to kar zagovarjajo.
To je samo treba pustit.
Isto LGTB, naj islamisti prevzamejko, pa bomo videli are kako letijo iz nebotičnikov. Mi se bomo spodaj smejali.
Eden izmed dvojice prijetih, ki ju je aretirala avstrijska policija, ker naj bi načrtovala napad na koncertu ameriške zvezdnice Taylor Swift na Dunaju, naj bi imel korenine na območju Makedonije. Drugi pa na območju Hrvaške.Očitno so islamisti v tem primeru (v Avstriji) varnostni problem,
No ja dokazano da so vsi muslimani.Eden izmed dvojice prijetih, ki ju je aretirala avstrijska policija, ker naj bi načrtovala napad na koncertu ameriške zvezdnice Taylor Swift na Dunaju, naj bi imel korenine na območju Makedonije. Drugi pa na območju Hrvaške.
Srhljivo: Načrtovalec napada na koncert Taylor Swift priznal, da je želel ubiti veliko ljudi, drugi je po poreklu Hrvat
Eden izmed dvojice prijetih, ki ju je aretirala avstrijska policija, ker naj bi načrtovala napad na koncertu ameriške zvezdnice Taylor Swift na Dunaju, naj bi imel korenine na območju Makedonije. Drugi pa na območju Hrvaške.vecer.com