Sem tudi jaz na začetku rabil malo časa da sem ga pravilno razumelOpomba: Pri branju piagolovih prispevkov na to temo priporočam uporabo sarkazem detektorja
Sem tudi jaz na začetku rabil malo časa da sem ga pravilno razumelOpomba: Pri branju piagolovih prispevkov na to temo priporočam uporabo sarkazem detektorja
Aha okSem tudi jaz na začetku rabil malo časa da sem ga pravilno razumel
Pomojem na koncu v peči in na dimnik ven. Samo en pravi prismuknjenec mora bit izvoljen.Vedno me je zanimalo, kam bodo potem odšli, ko bodo še iz Evrope naredili drek kot doma?
Če ne ustavimo te norosti, bomo šli mi skozi dimnikPomojem na koncu v peči in na dimnik ven. Samo en pravi prismuknjenec mora bit izvoljen.
Po navedbah občine se v zadnjem času spoprijemajo s povečanim številom priseljencev. V šoštanjski občini namreč živi okoli 10 odstotkov tujcev, od tega večina v samem središču mesta Šoštanj. "Slovenska zakonodaja jim omogoča brezplačno zdravstveno zavarovanje, brezplačne vrtce, brezplačno šolstvo in prehrano,"so navedli na občini.
Pojasnili so še, da imajo v šoštanjski osnovni šoli, ki nosi ime prav po pesniku Kajuhu, posebej zaposleno učiteljico za delo s tujci, v medgeneracijskem središču pa so jim na voljo brezplačne ure slovenskega jezika.
Na občini Šoštanj si zelo prizadevajo za ohranitev kulturne dediščine in spoštovanje ter upoštevanje vrednot, in to pričakujejo od vseh, ki tam živijo. Dejanje so prijavili policiji in verjamejo, da bodo vandale ujeli. Tudi sicer pa se v Šoštanju spoprijemajo s povečanjem vandalizma.
/QUOTE]
https://www.rtvslo.si/crna-kronika/vandali-kajuhov-spomenik-porisali-z-albanskimi-orli/488969
Manjka 9000 postelj za ostarele, 10.000 za študente, Cerarjeva in Šarčeva vlada pa gradita, če kaj gradita, azilne domove.
Mlada zakrinkana muslimana sta šla v skupnost muslimanskih priseljencev na Danskem. Tri mesece sta Fatma in Mohamed živela kot zakonski par in v tem času obiskala 8 največjih mošej v državi. Večina jih velja za zmerne, toda skrita kamera je pokazala popolnoma drugačno resničnost. V koranskih šolah učijo otroke sovraštva do »nevernikov«, v skupnostih pa velja šeriatsko pravo.
Če ima zakonski par težave, iščeta nasvet pri imamih in verskih voditeljih. Fatma ne sme prijaviti policiji, da jo mož pretepa, tudi spolnosti mu ne sme odrekati, njen mož pa ima lahko več žena. Njuni spori se rešujejo po šeriatskem pravu, kjer trije imami enkrat za vselej odločijo o njuni prihodnosti.
ce sem slucajno zamudil da je že bilo objalvjeno,,,
Slučajno ujel, so lepo dali na ponoči ko raja spi,
https://4d.rtvslo.si/arhiv/tuji-dokumentarni-filmi-in-oddaje/174617492
Bolana scena, danci so gotovi, pa ostali tudi počasi.