Se pravi optič že proslavljaSploh pa je ubil Filipinca, migranta
Seveda.se pa spoznaš na vlakce....
Bova kmal skup pogledala, mi boš pokazal.Seveda.
Ob tem pojmu je v par enciklopedijah napopana tvoja slika, kot primer lokomotive
Sorry nisem tako zvezan. Povprašej 123, če bo bolj zagret za pucanje tvojega auspuhaBova kmal skup pogledala, mi boš pokazal.
Zapor človeka spremeni.Star je bil 26 let. 2016 zaprt v Franciji za 4 leta (19 let) zaradi terorizma.
Francoski državljan. Zelo verjetno rojen v Franciji. 2 generacija, o tem sem ze enkrat pisal. Očitno je res tako.
Sploh pa je ubil Filipinca, migranta
To sem pač potegnil iz tvojega traktata.Točno tako in nič drugače, drugih možnosti (v tvoji glavi) pač ni.
Seveda, da si, kakopak. Me dejansko sploh ne preseneča, da ti uspe zaključit s tako debilnim povzetkom.To sem pač potegnil iz tvojega traktata.
A to je blo v Angliji?Pravilno. Kaj se pa afna in si cunjo na glavo vleče?
Je že bil na dobri poti pa so ga zaprli, kar je slabo vplivalo nanj. Da le ne ponovijo te napake.No, tegale "francoza" ni zapor popolnoma nič spremenil.
Ja sej o tej zakonodaji sem pisal. Osnovni dokumenti za podlago današnje (!) obravnave ekonomskih migrantov, ki jih zaradi boljše kompatibilnosti z zakonom v večini primerov lažno predstavjajo kot begunce so iz leta 1951 in 1967 (!!!). Takrat je bila situacija glede beguncev in migrantov popolnoma drugačna kot dandanes oz. kot od tistega prelomnega leta 2015 dalje.Pritožite se Urški von Bruselj. Za migracije zaenkrat velja še evropska zakonodaja.
O tem ali je produktivno ali ne pa bi se dalo kar konkretno debatirat, v glavnem pa je to vezano na to kaj si želiš glede svoje države. In seveda, da bo EU finančno "nagajala" neposlušni državici ampak to je po mojem mnenju nizka cena, da obdržiš svojo kulturo in dostojno mero miru v državi.Lahko se gremo bockat po madžarskem zgledu, samo to ni preveč produktivno.