Kaj je pa pri tebi podlaga za fanatizem?Kolega, oddaje radio ga-ga oz moped showa ni več!
Tudi prvi april je mimo.
Kaj je pa pri tebi podlaga za fanatizem?Kolega, oddaje radio ga-ga oz moped showa ni več!
Tudi prvi april je mimo.
EU je z aktualno levičarsko zeleno migrantsko 'wir Schaffen das' woke politiko ausglajzala do konca leta in sedaj praktično dela vse, da pridejo desni na oblast.EU je kar dobra obramba pred desnimi skrajneži. Nemce so tako učinkovito zavezniki denacificirali, da so še danes alergični na skrajno desnico. Mene vzpon skrajne desnice domorodcev v celotni EU ne skrbi. Bojo pa vznikale lokalne vaške straže, ker morajo zaradi nesposobnosti države ljudje sami poskrbeti zase. Ampak to ni skrajna desnica.
Po drugi strani EU ni imuna na skrajno levico in njeno woke agendo. Zeleni na škodo vseh uspešno zganjajo svojo eko religijo. Da o drugih woke agendah ne govorim. Ko se v obrazcih za EU razpise pojavlja pod spol drugo in je to čisto normalno.
Vzpon skrajne desnice se bo čez 30 let pojavil na danes zelo nepričakovanem koncu. Njeno jedro bojo islamisti. Oni bojo diktirali pravila in mi se bomo njim podredili. Vrhunsko ironija bo, ko bojo prvi na njihovem odstrelu LGBTQIA+++ in ateisti, ki so danes njihovi glavni zagovorniki.
Sramota.DE:
Pogojna za posilstvo 15 letnice, berite obrazložitev sodišča:
Sramota.
Pa sem mislil, da je samo v Sloveniji vse zavrženo....
Za vse bizije
The UK Home Secretary admitted that "multiculturalism has failed."
Lord Of War
The UK Home Secretary admitted that "multiculturalism has failed." Share | Donate | Chatt.me
Ta teta mi ne izgleda prav čistokrvna domorodka.Za vse bizije
The UK Home Secretary admitted that "multiculturalism has failed."
Lord Of War
The UK Home Secretary admitted that "multiculturalism has failed." Share | Donate | Chatt.me
Zato je še toliko bolj merodajno njeno mnenje.Ta teta mi ne izgleda prav čistokrvna domorodka.