Lepote multikulturnosti 4

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.215
113
blizu močvirne prestolnice
Kaj ne štekaš? Ferdo namiguje da je posiljevalska fotr Katolik. Mogoče je mogoče je pa ateist. Jaz bi takega fotra obesil za jajca sredi trga,seveda ki se dokaže,ko pa muslimani to delajo pa je tiho. Tukaj je tista dvoličnost. Obsoja se samo eno stran za drugo pa se pogleda stran.

• Všeč mi je
Reactions: B81

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Vse migrante, ki so v EU vsaj 6 mesecev in so brez delovne dobe, bi bilo treba sterat nazaj. In pa tiste, ki so redne stranke pri policiji

Če v 6 mesecih ne najdeš službe (kar je pri vseh milijonoh ki jih iščejo danes v EU) greš via severna afrika. Prevoz dobiš plačan, za vsako kriminalno dejanje pa s prvim letalom. In Eu bi morala od držav od koder prijhajajo izsiliti tudi s sankcijami a jih bodo vzeli nazaj. Kaj bodo potem z njimi počeli je pa njihov problem (in tudi meni kot evropejcu dol visi).

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.670
3.943
113
Ljubljana
hmpg.net
Kaj ne štekaš? Ferdo namiguje da je posiljevalska fotr Katolik. Mogoče je mogoče je pa ateist. Jaz bi takega fotra obesil za jajca sredi trga,seveda ki se dokaže,ko pa muslimani to delajo pa je tiho. Tukaj je tista dvoličnost. Obsoja se samo eno stran za drugo pa se pogleda stran.
Ferdo ne namiguje, Ferdo samo lima primere, ko je posiljevalec nekdo drug, ne musliman.
Ker ne boš verjel, posiljevalci so povsod.

Ti pa izbiraš izključno ene - zakaj že?