Lepote multikulturnosti 4

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.994
6.218
113
blizu močvirne prestolnice
Ne ni. Dokler so bili belci kolonizatorji,je Afrika cvetela,po odhodu pa so se začeli nenormalni rasti v prebivalstvu,leni pa so še vedno ostali. Še Šeruga pa je znan levičarski popotnik jih je opisal kot totalno nesposobni ljudje,res pa si bili vedno veseli,plesali in dobri za šport

• Objave ne odobravam
Reactions: bizi in Samo Svoj

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
leni pa so še vedno ostali. Še Šeruga pa je znan levičarski popotnik jih je opisal kot totalno nesposobni ljudje,
Ajde, dejva še tole ...

Ko bo tebi enkrat postalo jasno, da je "lenoba" stvar vzgoje in ne rase, ti bo lažje doumeti, kje je fora integracije v družbo. Če tega nimaš sistemsko urejeno, slej kot prej dobiš Francijo (in še par drugih držav), kjer imaš težave z 2 in 3 generacijo priseljencev.

B81

22. jul 2007
37.714
10.980
113
Ajde, dejva še tole ...

Ko bo tebi enkrat postalo jasno, da je "lenoba" stvar vzgoje in ne rase, ti bo lažje doumeti, kje je fora integracije v družbo. Če tega nimaš sistemsko urejeno, slej kot prej dobiš Francijo (in še par drugih držav), kjer imaš težave z 2 in 3 generacijo priseljencev.
Torej resitev? Solam in uciteljem vrniti pravico do vzpostavitve avtoritete, ki je bila v 80-ih letih, tam se zacne, ker doma je bolj bogo... se otrok nauci, da ni glavni na svetu in da ima "sefa", bo hitro boljse?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Torej resitev? Solam in uciteljem vrniti pravico do vzpostavitve avtoritete, ki je bila v 80-ih letih, tam se zacne, ker doma je bolj bogo... se otrok nauci, da ni glavni na svetu in da ima "sefa", bo hitro boljse?
Vsekakor bo bolje imeti izobraženo mladino, kot neizobražene. Poti do tega cilja je več. Jih je pa potrebno dejansko zvajati. Ne samo 1 leto, ampak desetletja.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vsekakor bo bolje imeti izobraženo mladino, kot neizobražene.
O tem bi se dalo debatirat. Izobrazba velikokrat, sploh v zadnjem času, pripelje v nerealnost, zablodo, izprijenost, virtualo...Že če samo pogledaš današnje smernice izobraževanja, ko se vse preveša v neko LGBT ideologijo in podobno sranje...
Bol bi blo treba mladino ozaveščat o vrednotah, morali, poštenju, spoštovanju in v zdravo kmečko pamet. Tega praktično ni več. Izobraževalne ustanove in sistem kot tak, so v tem segmentu totalno u kurcu.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
kak jih izobraziš na silo?

če vzamema za primer določeno manjšino pri nas.
Brez težav, če imaš recimo vezane transferje na udeležbo v šoli. Pa to ni edini vzvod.
Kot sem rekel, z urejeno integracijo. Ne nekaj na pol.
Kot vidiš tudi pri nas s to manjšino marsikje nimaš težav. Tam kjer so, pa se s tem ukvarjajo bolj kot ne le površinsko.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: endvatri in kalbo

tomi

Guru
1. sep 2007
18.715
9.919
113
40
MB
jaz bi sicer bolj predvideval, da če so bistvene razlike med njimi znotraj istega sistema - ni tolk problem v sistemu.

pa si predstavljaš da se to naredi (transferji vezani na nekaj nekaj) no sej ... cela leva stran že zdaj dnevno za vse kriči da je fašistično, tak da dosti hujše ne more bit, bi se pa drli.

na koncu pač pride do tega, da imaš "priseljence" ki so zelo pomembni člani svojih skupnosti oz stebri, prosperirajo, na drugi pa druge ki pač poberejo kar se da oz jim omogoči sistem.

in prve je za občudovat in jih imet za vzor, druge pač ne.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Taki so za kam?

No jaz in kalbo takih sigurno ne bi ubila/zmetala v morje/iztrebila/... kakor bi jih ti(a vidiš, kako je faj to podtikanje, ki ga ti redno izvajaš), ampak bi jih kaznovala po zakonski podlagi.
In kot že večkrat rečeno(pa nisi niti probal razumeti, kaj je kalbo pisal), problem je dosti globji
Ma pusti ga, sej vidiš da ne razume. Plus vsega je pa vsaj 15 dedcev okoli to mirno gledalo in niso niti reagiral, podobno kot cel kup mojih sosedov pred leti, ko je Cigo napadel akviziterja od A1 pred sosedovo hišo, vsi za vogal in tiho ko riti, ko je blo konc pa vsi pametni kot mesija.
Mladenič na posnetku pa v direktnem spopadu niti slučajno ne bi zadel in bi mu par pravih dedcev lahko pošteno z batinami povedal, da se tega nd dela. In to kar vidimo na posnetku nima veze z raso, ampak pomanjkanje fotrovih batin, beri vzgoje. Sam to rasistku tipa 8888 dopovedat bo težka.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in B81

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.009
9.536
113
Osnovna šola je pri nas obvezna. Če navaden smrtnik otrok ne pošlje v šolo se zgodi kaj? Če navaden smrtnik v ZD vpije da ma pištolo bo kaj? Če vozi navaden smrtnik neregistriran avto pijan ko krava se zgodi kaj? Cigo pa?