Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.120
16.340
113
Subkultura čapcev so bli čapci. To zdej niso.
Seveda, da ne. Čapci so bili čapci, gaserji so pa gaserji ampak, ker si lastijo določene skupne lastnosti, sem jih poimenoval za novodobne čapce, to je vse.

In 4x8 ne more bit ziher da njegova hči ne prbija ...đe ste pičke raspale... ups.
Hja, najstniki naklonjeni tej subkulturi po mojih info tudi doma vsaj do neke mere uporabljajo njihovo izrazoslovje ali pa jim hitro kaj uide, če se že držijo nazaj, tako da imho lahko v povprečju dokaj hitro ugotoviš kje si. Drugače pa razumem na kaj ciljaš in če bi res prbijala take, bi šlo za ironijo na dokaj visokem nivoju hehe...

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.025
9.556
113
Ja na to ironijo ciljam. Tok enga sovraštva, pol ti pa smrklja doma govori čudn L. Temu voslu iz sosednje ulce se to že dogaja.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
:valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse: :valjamse:

Bebčki si v lastnih vrstah niste uspeli predati informacij.

Borci za sprejemanje in enakopravnost so na paradi postali agresivni do drugače mislečih in v nas metali steklene flaše, nas polivali s pijačo, nam grozili - celo poimensko, saj očitno dobro poznajo vidnejše člane SDM.
Njihova agresija je bila tako huda, da smo se morali zateči k pomoči policije. Pred borci za mir in ljubezen nas je tako moralo braniti 10 policistov.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri
2. sep 2007
1.537
828
113
Dolenjska
file_4525.jpg

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.864
2.644
113
Tistel ženski fight.
Ali lahko kdo potrdi, da je hrana pocen v Ameriki? Pa da si jo lahko privoščijo črni?

1687418487326.png

1687418984554.png

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Srbjanc cakiĆ je fental podivjanega pedra tiča.
A to prvič slišiš?
A je dr , Pernati mislil in obsodil ta dogodek ali se ne zgodil nov umor za katerega SLO javnost ne ve...ker so srbjanci in pedri maximalmo zaščiteni in se o njih ne sme govoriti .

Srbjanc cakiĆ je fental podivjanega pedra tiča.
A to prvič slišiš?
A je dr , Pernati mislil in obsodil ta dogodek ali se ne zgodil nov umor za katerega SLO javnost ne ve...ker so srbjanci in pedri maximalmo zaščiteni in se o njih ne sme govoriti .
poglej to iz vidika davkoplačevalcev in tistih ki plačujemo RTV prispevek