Pa kaj imaš ti stalno nekaj proti belcem?A res? Jaz sem mislil, da je najmanj črn musliman, saj belec ni sposoben napraviti takega pokola.
Ni proti belcem.Pa kaj imaš ti stalno nekaj proti belcem?
Če si sam druge rase še zastopim, če si pa belec, potem pa
Kam boste prestavili to novico, če se bo izkazalo, da je bil napadalec čistokrvni Šved?
Verjemi, da so druge rase bolj rasistične.Ni proti belcem.
Proti rasizmu, obtoževanju zločinov, ki so se zgodili povezovati z raso zločinca.
vsak je lahko zločinec, ne glede na raso. In vsak zločinec mora biti procesiran, ne glede na raso.
Pa kaj sploh Švedi še delajo tam?Verjemi, da so druge rase bolj rasistične.
Sploh črnci so daleč največji rasisti... Pa poglej malo kaj Kitajci delajo po svetu.
Pa prepričan sem, da najmanj rasistični v Malmu ravno Švedi. Prišleki se nočejo asimilirat, delat tudi ne, ukvarjajo se s kriminalnimi dejavnostmi, moralnih vrednot ni...
Bela je tista. Saj to počne iz čistega sovraštva.Verjemam da ta izjava, "da so druge rase bolj rasistične.", pove več o tebi, kot o drugih.
v rubriko ČUDEŽI....Kam boste prestavili to novico, če se bo izkazalo, da je bil napadalec čistokrvni Šved?
Ni hujšega cigana.....od belega ciganaPa kaj imaš ti stalno nekaj proti belcem?
Če si sam druge rase še zastopim, če si pa belec, potem pa
Bi potem moral začeti z obsojanjem pri tem zločinu.Ni proti belcem.
Proti rasizmu, obtoževanju zločinov, ki so se zgodili povezovati z raso zločinca.
vsak je lahko zločinec, ne glede na raso. In vsak zločinec mora biti procesiran, ne glede na raso.
Saj ne da zagovarjam migrante ampak taki članki so pa tudi potrata časa. Kako so jih napadali, s trkanjem na vrata? In zaradi tega hočejo iti domov kjer padajo rakete. Bolano.Švedska: Afričani in Arabci napadajo zavetišča ukrajinskih begunk - Kulturni marksizem
Piše: C.R. Sliši se skoraj neverjetno, vendar se to dogaja sredi Evrope: ženske, ki bežijo pred vojno in bedo iz Ukrajine, se prostovoljno vračajo v to državo, ker se v zahodnoevropskih državah – predvsem v Nemčiji in na Švedskem – ne počutijo varne. Muslimanski migranti in Afričani, ki “iščejo...kulturnimarksizem.si
Saj ne da zagovarjam migrante ampak taki članki so pa tudi potrata časa. Kako so jih napadali, s trkanjem na vrata? In zaradi tega hočejo iti domov kjer padajo rakete. Bolano.