Lepote multikulturnosti 4

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
790
888
93
Ni proti belcem.
Proti rasizmu, obtoževanju zločinov, ki so se zgodili povezovati z raso zločinca.
vsak je lahko zločinec, ne glede na raso. In vsak zločinec mora biti procesiran, ne glede na raso.
Verjemi, da so druge rase bolj rasistične.
Sploh črnci so daleč največji rasisti... Pa poglej malo kaj Kitajci delajo po svetu.
Pa prepričan sem, da najmanj rasistični v Malmu ravno Švedi. Prišleki se nočejo asimilirat, delat tudi ne, ukvarjajo se s kriminalnimi dejavnostmi, moralnih vrednot ni...

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.321
3.927
113
Verjemi, da so druge rase bolj rasistične.
Sploh črnci so daleč največji rasisti... Pa poglej malo kaj Kitajci delajo po svetu.
Pa prepričan sem, da najmanj rasistični v Malmu ravno Švedi. Prišleki se nočejo asimilirat, delat tudi ne, ukvarjajo se s kriminalnimi dejavnostmi, moralnih vrednot ni...
Pa kaj sploh Švedi še delajo tam?

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
790
888
93
Ni proti belcem.
Proti rasizmu, obtoževanju zločinov, ki so se zgodili povezovati z raso zločinca.
vsak je lahko zločinec, ne glede na raso. In vsak zločinec mora biti procesiran, ne glede na raso.
Bi potem moral začeti z obsojanjem pri tem zločinu.
Enako velja tudi za ostale rasistično obarvane zločine iz preteklosti, npr vse teroristične napade in pa tisto obglavljanje francoskega profesorja. Ne spomnim se, da kdaj kar koli od tega obsodil. Enako velja tudi zate, vedno oba zagovarjata tujce, nikoli pa nobenega obsojanja njihovih zločinov

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.439
5.668
113

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.594
1.754
113
Saj ne da zagovarjam migrante ampak taki članki so pa tudi potrata časa. Kako so jih napadali, s trkanjem na vrata? In zaradi tega hočejo iti domov kjer padajo rakete. Bolano.