Očitno si slabo poslušal. Še vsaj enkrat dajPrevajali so ga po radiu, da bi prikazali resnično izjavo.
Očitno si slabo poslušal. Še vsaj enkrat dajPrevajali so ga po radiu, da bi prikazali resnično izjavo.
Ti si tako slišal tisto, kar si želel slišati, ne pa tistega, kar je bilo rečeno.Očitno si slabo poslušal. Še vsaj enkrat daj
??
Tole se bere kot predvolilni program Tanje Fajon in SD..."Umorjena je bila Slovenka, storilec Albanec. Julija bi dopolnila 42 let. Čeprav naj bi številni vedeli za dogajanja pri njih doma, partnerja ni zmogla zapustiti, ko pa je v preteklosti to poskusila storiti, naj bi njegova družina stopila skupaj in ji grozila."
41-letnico umorila partner in sin v sostorilstvu? Je bila tudi posiljena? - Lokalec.si
V naše uredništvo smo prejeli nekatere podrobnosti, vezane na dogajanje. Policija pojasnila okoliščine krutega umora, pri 41-letnici našli stare in sveže sledi nasilja. Umorjena je bila Slovenka, storilec Albanec. Julija bi dopolnila 42 let. Čeprav naj bi številni vedeli za dogajanja pri njih...lokalec.si
Tole se bere kot predvolilni program Tanje Fajon in SD...
Ne nakladaj. Povsod so taki in drugačni.
Kar mene tu dejansko skrbi je, kako jim to uspe ob tako kakovostni ponudbi klenih slovenskih decov. Kje so oni, s kom so oni poročeni? Z mamo?to se dela nacrtno. ze od samega zacetka. tako jih ucijo. od malih nog.
prides v socialno drzavo, se porocis (po moznosti z domacinko) in imas veliko otrok, da dobis od socialne denar, stanovanje ... zenska mora ostati doma (da ne more pobegnit, ker ima da mi rodi se vsaj 3 otroke ...) in da je pod kontrolo ...
primer slovenska bistrica ...
Jap, mamica, karjera ali pa alko. Tam pri 30ih bi imel mamico2.Kar mene tu dejansko skrbi je, kako jim to uspe ob tako kakovostni ponudbi klenih slovenskih decov. Kje so oni, s kom so oni poročeni? Z mamo?
Kar mene tu dejansko skrbi je, kako jim to uspe ob tako kakovostni ponudbi klenih slovenskih decov. Kje so oni, s kom so oni poročeni? Z mamo?