Lepote multikulturnosti 4

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.701
113
Kar se vonja tiče, bi jaz (ker se srečujem z xx ljudmi) rekel, da nekateri "pravi" Slovenci smrdijo še bolj, ker se niso par tednov tuširali... Žal...

In, če takemu nakažeš tako, da se primeš za nosnice?? Ne boš samo v medijih pristal ampak tudi pri "Tavelikem"
Ali sem se zmotil ?

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.701
113
In tako revček ne dobi sporočila, da bi morda bil čas za umivanje, kar bi lahko bil povod v rasno predalčkanje.
Pri prvem, ki mi bo z besedo ali gesto nakazal, da oddajam njemu neprimerne vonjave izbrsakm ves svoj primešan DNK za 10 rodov nazaj. Da mu spolno obdelam rasistično mamico!

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
Pa kojiqrac pubec bi se stuširal pa bi bil mir...a ona stara levičarka takoj izpostavila, da se je tole izkoristilo za rasizem. Sicer pa je čudno, kako lahko hodita v šolo če smrdita. A jima nihče nič ne reče?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.528
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
ŠE enkrat:
Da ni rasizma tu, bi z lahkoto dokazali, ko bi razkrili koliko domačih belih prešvicanih machotov so napotili ven.

Ker pa tega očitno ne morejo, je morda to kar je "stara levičarka takoj izpostavila" res? Sploh, ker je to celo razumsko (kar je tu nekaj nepojmljivega) utemeljila?

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Lokal je zasebni prostor in lahko osebje oziroma lastnik ven zabriše vsakega.
Tukaj fanatični ljubitelji migrantov nimajo kj piskat.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.528
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Popolnoma prav imaš. In da lastnik bi da ni rasizma tu, z lahkoto dokazal, ko bi razkril koliko domačih belih prešvicanih machotov so napotili ven.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ne bo držalo - če bi bil zaseben prostor nebi rabili upoštevat kailskega zakona, pa netočenje alkohola zjutraj, pa prepoved točenja alkohola za mladino,...

B81

22. jul 2007
36.932
10.500
113
ŠE enkrat:
Da ni rasizma tu, bi z lahkoto dokazali, ko bi razkrili koliko domačih belih prešvicanih machotov so napotili ven.

Ker pa tega očitno ne morejo, je morda to kar je "stara levičarka takoj izpostavila" res? Sploh, ker je to celo razumsko (kar je tu nekaj nepojmljivega) utemeljila?
Ne vem, kje ti zivis, ampak sam sem imel dva kafica, oba "na vasi", nikol ni nihce smrdel, da bi kogarkoli motilo. In v svojih letih od 14 - 35, ko sem redno hodil ven, nisem naletel (razen ene đulfe)na smrdeco osebo, tako da mi ni jasno, kaki ljudje hodijo v Lj ven. Pa sem nekajkrat bil in tudi 0. Zgleda, da se mi na vasi bolj redno tusiramo, kot mescani. Ne vem, kako si naj drugace to razlagam.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Popolnoma prav imaš. In da lastnik bi da ni rasizma tu, z lahkoto dokazal, ko bi razkril koliko domačih belih prešvicanih machotov so napotili ven.
Pravzaprav kakor pišejo ta dva Francoza sploh nista črnca. Torej so belca ven vrgli. Zdaj boš izredno vesel.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.528
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Si prebral članek "stare levičarke"?

Glede na to, da sem iz Ljubljane, da nekaj lokal poznam, ti lahko povem, da ob 1 zjutraj bolj malo ljudi diši, je pa precej prešvicanih.

PS. vsa čutila so občutljiva, vonj pa se najhitreje prilagodi.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.005
3.701
113
Kaj, ko bi lastnik ali v bodoče kdorkoli, ki ima opravka z očitanjem rasizma itd. odkrito povedal, da je rasist in s tem odvzel veselje tistim, ki ga poskušajo etiketirat.
Koliko je potem to kaznivo in kako se to preganja?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.528
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Pravzaprav kakor pišejo ta dva Francoza sploh nista črnca. Torej so belca ven vrgli. Zdaj boš izredno vesel.
Še kakšna laž morda?Fancoz da, belec ne.
»Dva fanta sta me vprašala, zakaj nam danes v klubu po domače 'smrdi', (…) vonj se je širil, to je bil vonj po švicu, vprašala sem varnostnika, če bi fantu mogoče na ljub način omenil, (…) lepo sem pristopila do fanta, da me je slišal, sem ga povabila ven, (…). Smrdi mu nisem točno povedala v angleški besedi, ampak mu nakazala s tem, da sem si zaprla nos, (…) da se lahko obleče ali da je lahko na terasi. (...) Sem pomislila, da se gre domov stuširat in da se vrne. (…) Vse sta s prijateljem normalno sprejela in nobeden se ni pritoževal. Tukaj pa verjetno z vaše strani pride do problema, ker mislite, da sem ga obravnavala drugače glede na polt in raso. (…). Res se opravičujem, če je bilo slabo mišljeno. (…) Enako bi odreagirala, če bi bil kdor koli drug.«

Enako bi reagirala? Koliko domačih belih prešvicanih machotov je napotila ven. KEr na to vpračanje ne ona, ne lastnik ne odgovarjata - rasizem :)

PA nič takega, sem že naročil pijačo za koga, ki ga niso stregli, ne zato ke je bil pijan, ampak ker ni bil bel.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Potem je vsak rasist kdor ima zaklenjena vrata v svoji hiši ali stanovanju...da ne morejo notri drugi ljudje...

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.528
3.903
113
Ljubljana
hmpg.net
Kaj, ko bi lastnik ali v bodoče kdorkoli, ki ima opravka z očitanjem rasizma itd. odkrito povedal, da je rasist in s tem odvzel veselje tistim, ki ga poskušajo etiketirat.
Koliko je potem to kaznivo in kako se to preganja?
Ustava RS:

63. člen

(prepoved spodbujanja k neenakopravnosti in nestrpnosti ter prepoved spodbujanja k nasilju in vojni)

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ustava RS:

63. člen

(prepoved spodbujanja k neenakopravnosti in nestrpnosti ter prepoved spodbujanja k nasilju in vojni)

Protiustavno je vsakršno spodbujanje k narodni, rasni, verski ali drugi neenakopravnosti ter razpihovanje narodnega, rasnega, verskega ali drugega sovraštva in nestrpnosti.
V javnosti. Ne pa v zasebnih prostorih.
Si popolnoma zamešal pojme.