Seveda lažeš. Morda sem napisal, da bi jih moral varnostnik odstraniti iz trgovine, zagotovo pa nisem napisal, naj jih pretepe.
Spet si uspešno preokrenil temo, V mojem originalnem postu, ne tistem, ki si ga ponaredil, sem samo opisal našo sodno prakso. Tovornjakar, ki je zalotil roparja in ga prebutal, je bil kaznovan, ker je uporabil prekomerno nasilje. Tudi tovornjakar na posnetku je ljudi pretepal s kolom, čeprav ni nihče od njih proti njemu ni dvignil niti roke, kaj šele kola. In temu se reče prekomerna reakcija.Saj bi te citiral , da bi utihnil tako kot takrat pa niti približno ne mislim zapravljat časa z iskanjem tega tvojega nestrpnega posta v topicu z nešteto stranmi, ki je glede na tvoje klasično zagovarjanje problematičnih oseb presenetil premnoge na temu forumu. Ah bizi, bizi...
Cigani se zelo radi tudi maščujejo. Treba pazit...Meni je en tovornjakar razlagal, da ko gre iz Maroka, se mu kar pod kamion obešajo. Mora redno pregledovati, če ne ima precejšnje sitnosti.
Glede nasilja pa: to razumejo, tega so navajeni in to je včasih edini način. Žal. Pri naših okvirjih ni veliko drugače (ne pri vseh). Prosiš, nič, groziš, še vedno nič. Udariš, potem se pa premaknejo. Policijo smo tudi poklicali, pa se s distancirali (enkrat so se zapeljali čez naselje). Na koncu je lastnik gostilne, kjer so najedali (imeli smo poroko) vzel kij in naredil tako, kot na posnetku.
Meni je en tovornjakar razlagal, da ko gre iz Maroka, se mu kar pod kamion obešajo. Mora redno pregledovati, če ne ima precejšnje sitnosti.
Glede nasilja pa: to razumejo, tega so navajeni in to je včasih edini način. Žal. Pri naših okvirjih ni veliko drugače (ne pri vseh). Prosiš, nič, groziš, še vedno nič. Udariš, potem se pa premaknejo. Policijo smo tudi poklicali, pa se s distancirali (enkrat so se zapeljali čez naselje). Na koncu je lastnik gostilne, kjer so najedali (imeli smo poroko) vzel kij in naredil tako, kot na posnetku.
Po tvoji smešni filozofiji se pa stvari rešujejo samo z nasiljem. In varnostnik v trgovini nima nobenih pooblastil, da uporabi silo.
Rad bi te videl na njegovem mestu...V bistvu bi tovornjakar res lahko uporabil drugačen pristop. Okvarjen tovornjak bi pustil nekje ob cesti čakat, do prihoda servisrejev.
Če je govora o Belorusu, ni bil kaznovan, ker je sodnik imel pamet.Noben sarkazem. Ko je tovornjakar nalomil roparja, je bi kaznovan, ker je uporabil nesorazmerne ukrepe.
Pri 300+ programih, ki jih imam na razpolago, me res ne moti, če se na enem osem ur derejo.KSZ
Program na izdajalskem poptvju traja nekih 18 ali 19 ur.
Od tega je 8 ur nasilnih tuskih nanizank z dretjem. Kako to pri PM, da to samo mene moti?
S poliglotom nisem mislil znanje jezika, ampak znanje 'jezika' (takega komuniciranja, ki ga udeleženec v pogovoru 'razume'!ilegalci so t črni in so ga use razumel.
poligloti so tile naši.