Lepote multikulturnosti 4

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.004
3.700
113
Pred belcem je tam vladalo harekrišna vzdušje. Ne vem sicer zakaj jih sedaj preveva tak mazohizem, da hodijo pleča nastavljat v beli svet.

• Haha
Reactions: Morgoth

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Evo, jaz javno priznam, da me je to gibanje Black Lives Matter "naredilo" precej bolj nestrpnega do črncev. Vsa ta gibanja imajo totalni kontra efekt.

Sem si potegnil neko serijo The Wire, ki naj bi bila zelo dobra, a imam takšno averzijo do nje, ker so notri sami črnci, da sem pogledal zgolj eno epizodo in pol.

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.214
3.621
113
Pred belcem je tam vladalo harekrišna vzdušje. Ne vem sicer zakaj jih sedaj preveva tak mazohizem, da hodijo pleča nastavljat v beli svet.
Zmanjkuje jim vsega...
Od 1913 do 2018 je šla populacija Afrike iz 125 mio na 1,32 mrd (x11!!):
africa.JPG

https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Africa

Če bi se Slovenci tako namnožili in bi nas bilo zdaj, recimo kakšnih 15 mio, bi tudi bilo že malo gneče.
Da o drugih bistveno bolj poseljenih Evropskih državah niti ne govorimo.
.
Glede na eksplozivno rast Afriškega prebivalstva je edina logična razlaga, da so pogoji za razvoj človeške vrsta tam, daleč najboljši na svetu.
Zakaj potem rinejo k nam?
.
Njim "pomagajo" samo kondomi ali sterilizacija - in seveda zaprtje meja, ker nas bodo preplavili in bomo potem tudi mi "Afrika".

• Všeč mi je
Reactions: Morgoth

Morgoth

Majstr
27. sep 2018
789
884
93
Kje si pobral ta del s "harekrišno"? Resno. Če nekaj reče en fdv/ff profesor še ne pomeni, da je to res. Drugače pa veliko veliko hujši kot belci (Evropejci) so bili do njih Arabci in oni sami. Malo si kaj preberi in poglej o tem.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Kdo ti je dal pravico, da ponarejaš moje poste! :evil: :nigladek: Sem te prijavil moderatorju, pa tako vem, da od tvojega buddyja ne bo nobene reakcije. :evil:

Ponarejam, ahahaha :aplauz:

Sem lepo napisal na začetku replike, da sem malce popravil tvoj post in nisem zgolj spremenil ter se delal, kot da si dejansko to ti napisal.
In to ni popolnoma nič novega, tako "fixed post" tehniko za dopolnitve in/ali spremembe originalnega posta že od časov Mobisuxa dalje, ne se zdaj užaljeno obnašat kot nek novinec na tabli. :norec:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Noben sarkazem.

Seveda, da ni bil sarkazem, če se pa dogodek nanaša na ilegalne migrante, ti si pa dejansko tako dvojnomerilno ubrisan, da v primeru enih problematikov (Ciganov) pozivaš k tepežu s strani varnostnika, v drugem - trenutnem - primeru pa pozivaš, da se denarno kaznuje voznika, ki je potalal par vzgojnih drugim problematikom - ilegalcem.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ponarejam, ahahaha :aplauz:

Sem lepo napisal na začetku replike, da sem malce popravil tvoj post in nisem zgolj spremenil ter se delal, kot da si dejansko to ti napisal.
In to ni popolnoma nič novega, tako "fixed post" tehniko za dopolnitve in/ali spremembe originalnega posta že od časov Mobisuxa dalje, ne se zdaj užaljeno obnašat kot nek novinec na tabli. :norec:
Tega nisem nikoli počel in tudi od tebe in drugih zahtevam, da se to ne dela. Kaj se zdaj izvijaš, da si malce popravil, napisal si popolnoma nekaj drugega, kot da sem to jaz objavil. In temu se reče ponaredek in ne popravek. :evil:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Seveda, da ni bil sarkazem, če se pa dogodek nanaša na ilegalne migrante, ti si pa dejansko tako dvojnomerilno ubrisan, da v primeru enih problematikov (Ciganov) pozivaš k tepežu s strani varnostnika, v drugem - trenutnem - primeru pa pozivaš, da se denarno kaznuje voznika, ki je potalal par vzgojnih drugim problematikom - ilegalcem.
Kje sem pozival, da naj bi nekoga varnostnik pretepel? :nigladek:

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
V temi o Covidu nekaj časa nazaj, ko si se malce bolj iskreno razpisal o obnašanju Ciganov v trgovini v tvojih koncih. Seveda boš zdaj to v nedogled zanikal in se delal lepega. Ah bizi, bizi... :norec:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Seveda lažeš. Morda sem napisal, da bi jih moral varnostnik odstraniti iz trgovine, zagotovo pa nisem napisal, naj jih pretepe. :evil:

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Evo, smo že v fazi zanikanja :aplauz: Res pa nisi direktno napisal, da naj jih pretepe, si se veliko lepše izražal a poanta je pa bila enaka in je jasno izražala tvojo nestpnost do teh ubogih kulturno drugačnih in nekaterim (tebi recimo) več kot očitno nesprejemljivih oseb ciganskega porekla. In seveda boš zdaj brihten v nedogled, takrat si pa samo utihnil kljub temu, da se je tvoj absolutno nesprejemljiv nestrpnni post instant izpostavilo... :norec: