Zmanjkuje jim vsega...Pred belcem je tam vladalo harekrišna vzdušje. Ne vem sicer zakaj jih sedaj preveva tak mazohizem, da hodijo pleča nastavljat v beli svet.
Kdo ti je dal pravico, da ponarejaš moje poste! Sem te prijavil moderatorju, pa tako vem, da od tvojega buddyja ne bo nobene reakcije.Malce popravljeno ampak to je to bizi, čestitke za neuporabo dvojnih meril in da na te ilegalne migrante gledaš enako kot na tebi poznane in nezaželjene Cigane
Noben sarkazem. Ko je tovornjakar nalomil roparja, je bi kaznovan, ker je uporabil nesorazmerne ukrepe.To je sarkazem, a ne?
Noben sarkazem. Ko je tovornjakar nalomil roparja, je bi kaznovan, ker je uporabil nesorazmerne ukrepe.
Kje si pobral ta del s "harekrišno"? Resno. Če nekaj reče en fdv/ff profesor še ne pomeni, da je to res. Drugače pa veliko veliko hujši kot belci (Evropejci) so bili do njih Arabci in oni sami. Malo si kaj preberi in poglej o tem.Pred belcem je tam vladalo harekrišna vzdušje. Ne vem sicer zakaj jih sedaj preveva tak mazohizem, da hodijo pleča nastavljat v beli svet.
Pred belcem je tam vladalo harekrišna vzdušje. Ne vem sicer zakaj jih sedaj preveva tak mazohizem, da hodijo pleča nastavljat v beli svet.
Kdo ti je dal pravico, da ponarejaš moje poste! Sem te prijavil moderatorju, pa tako vem, da od tvojega buddyja ne bo nobene reakcije.
Noben sarkazem.
Kdo je pa dogodek in tovornjakarja filmal, je to počel z njegovo vednostjo?
Na sodišču torej slikovno in videogradivo velja kot dokaz?
Tega nisem nikoli počel in tudi od tebe in drugih zahtevam, da se to ne dela. Kaj se zdaj izvijaš, da si malce popravil, napisal si popolnoma nekaj drugega, kot da sem to jaz objavil. In temu se reče ponaredek in ne popravek.Ponarejam, ahahaha
Sem lepo napisal na začetku replike, da sem malce popravil tvoj post in nisem zgolj spremenil ter se delal, kot da si dejansko to ti napisal.
In to ni popolnoma nič novega, tako "fixed post" tehniko za dopolnitve in/ali spremembe originalnega posta že od časov Mobisuxa dalje, ne se zdaj užaljeno obnašat kot nek novinec na tabli.
Kje sem pozival, da naj bi nekoga varnostnik pretepel?Seveda, da ni bil sarkazem, če se pa dogodek nanaša na ilegalne migrante, ti si pa dejansko tako dvojnomerilno ubrisan, da v primeru enih problematikov (Ciganov) pozivaš k tepežu s strani varnostnika, v drugem - trenutnem - primeru pa pozivaš, da se denarno kaznuje voznika, ki je potalal par vzgojnih drugim problematikom - ilegalcem.