V ameriki prerešetali kot bony and clyde(?)
Pa vse bi bilo tiho!
Ker je tule navado dajati linke na posamezne primeri, ki naj bi dokazovali manjvrednost nekarih in večvrednost drugih, bom še sam prispeval enega.
Ne sme biti druženja razen..
mmm... kulinarični enričment
Pustimo surovino kot tako, gre bolj za pristop in recept pri tej pripravi, ki je unikaten za te prostore. Seveda v videu ni videti ali je jed delil z drugimi.Hm... ne vem če je to v Italiji glih tko neobičajno... Razen če jih je zmotil piknik na avtobusni postaji... Tega pa res ne delajo.
Jah... jest sm pač najprej pomislil na surovino, ki po mojem vedenju italijanom ni čisto tuja. Recept je pa baje isti kot za zajca. Ampak, tega ne vem iz prve roke, upam vsaj...Pustimo surovino kot tako, gre bolj za pristop in recept pri tej pripravi, ki je unikaten za te prostore. Seveda v videu ni videti ali je jed delil z drugimi.