Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Pobannal...

endvatri ker je bil malo razposajen...do 28.12

jagababa do 27.12 ker...ne morem verjet...odprem temo in prvo kar preberem od nje je zopet neko SPAM alike vprašanje ki nima veze s temo...

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in krko

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Permban za xazel...a.k.a reinkrnacijo jagababe...permban zato ker uporablja alternicke kadar je banan kak od njenih drugih nickov...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Dej no, bodi pridna in počakej do 27.
Sicer se mi zdi tvoj ban pretiran, ma to da zaporedoma nabiješ 3 poste(včerej) pa tudi ni glih ok-drugič vse zbaši v enega.

btw, 123 bi lahko bil večkrat na hladnem zaradi zaporednega nabijanja postov, ki so itak v 95% nesmisli

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
ksz, žal moram napisati v to temo...

Enega so nekaj hiš naprej od mene včeraj pretepli in okradli. 66 starega gospoda, ki živi sam.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.776
2.597
113
Dvomim, ti so v njemačkoj in režejo glave, drugot posiljujejo in delajo pizdarije.
Takoj, ko kdo iz skupine Protimigrantiom kaj reče, dobi iz skupinae Zamigrante servirano enako/skorajda enko situacijo iz drugega okolja.
In pa obratno tudi. Ne morem se otresti občutka, da zagovorniki, eni in drugi(!), govorijo, da je enako na obeh straneh.
In hitro pogledano je to res. Hitro pogledano.
Takoj, ko govorimo o ugodnostih, pa so migrantje reževi, potrebni pomočli.
Saj: ne delajo, imajo več žena, so versko nastrojeni proti okolici kjer živijo, niso kaznovani po zakonu, ki velja v okolju kjer živijo, so ne prilagodljivi, saj jim vera to ne dopušča, kazniva dejanja v družbi so po njihivem verovanju dovojena in niso kazniva. Skratka samo izgovori se iščejo, ko storijo dejanje, ki je v našem okolju nesprejemljivo.
Bog ve, če je kdo prebral do tu?

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113

Ne, Šipci so bili. Oziroma imigranti, prišleki.

Me zanima, kako bi reagirali tisti forumaši, ki bi njihovim 70, 80 - letnim staršem na Sveti večer najprej s palico potolkli psa, nato pa pretepli njih in jim pobrali vse, kar je vrednega v hiši. Tudi poročna prstana.

Tile so bili še tako prefrigani, da so poklicali gasilce, češ da v sosednji hiši gori, med "akcijo" pa izvedli rop. Saj tako so te bedake tudi dobili.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ne, Šipci so bili. Oziroma imigranti, prišleki.

Me zanima, kako bi reagirali tisti forumaši, ki bi njihovim 70, 80 - letnim staršem na Sveti večer najprej s palico potolkli psa, nato pa pretepli njih in jim pobrali vse, kar je vrednega v hiši. Tudi poročna prstana.

Tile so bili še tako prefrigani, da so poklicali gasilce, češ da v sosednji hiši gori, med "akcijo" pa izvedli rop. Saj tako so te bedake tudi dobili.

a so jih dobil? šipci?

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Najbrž bi potrpežljivo čakali leta in leta, dokler bi jim naše sodstvo prisodilo kašne pol leta zapora z možnostjo predhodnega odpusta.

softi,
a od policistov? Ne vem, kako naj ti odgovorim, da ne bom deležen plazu očitkov. Upam, da. :evil: Jaz poznam samo dva kriminalista, ki pa modro molčita.

Da ne bom samo pljuval. :evil: Kakšen mesec nazaj mi je med sprehodom po vasi padla iz žepa denarnica. Notri sem imel vse dokumente in prb. 200€. Ničesar nisem prijavljal, nikogar klical, saj veljamo za dobro vaško skupnost. Dva dni kasneje mi jo na vrata prinese ata Šipac. Zmanjkalo ni niti centa. Gre pa za gospoda mojih let, ki je zelo prijazen in veliko da na to, da bi doprinesel dobro vaški skupnosti. O njegovih sinovih pa raje ne bi...

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.