Torej si bil med tistimi ko so mu avtomobil zažgali?Februarja.M.D.. V moji funkciji sem bil eden izmed tistih ki smo poskrbeli da .
Nadvse zanimivo.
Torej si bil med tistimi ko so mu avtomobil zažgali?Februarja.M.D.. V moji funkciji sem bil eden izmed tistih ki smo poskrbeli da .
Kar pomeni, da obtožnice ne razumešIzsek je pa iz obtožnice in ne tvojih murgl linkov.
Tipu se je avto samovnel na pumpi takoj za mejo.Torej si bil med tistimi ko so mu avtomobil zažgali?Februarja.
Nadvse zanimivo.
Dvomim, ti so v njemačkoj in režejo glave, drugot posiljujejo in delajo pizdarije.Migranti?
Dvomim, ti so v njemačkoj in režejo glave, drugot posiljujejo in delajo pizdarije.
Migranti?
Verjemem, niso samo tam zaprli oči in ušesa.
Ne, Šipci so bili. Oziroma imigranti, prišleki.
Me zanima, kako bi reagirali tisti forumaši, ki bi njihovim 70, 80 - letnim staršem na Sveti večer najprej s palico potolkli psa, nato pa pretepli njih in jim pobrali vse, kar je vrednega v hiši. Tudi poročna prstana.
Tile so bili še tako prefrigani, da so poklicali gasilce, češ da v sosednji hiši gori, med "akcijo" pa izvedli rop. Saj tako so te bedake tudi dobili.
Jap, takoj nasportnik obmolkne. Pa če je debata o migrantih ali o voznikih....Me zanima, kako bi reagirali tisti forumaši, ...