Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113

Res bolane scene, da greš obglavit lastnega otroka ter zaklat bivšo ženo zaradi časti (ker te nimakaj zapustit) in dvojni umor je izvedel kmalu po preklicu prepovedi (wtf?) približevanja, ki naj bi jo morilec imel :obesise:

Pa še malo drugih virov glede iste novice:
https://www.gatestoneinstitute.org/12618/germany-press-freedom
https://newspunch.com/migrant-beheads-girl-germany-merkel/
https://www.frontpagemag.com/fpm/270677/germany-muslim-migrant-beheads-baby-robert-spencer
https://gloria.tv/article/PKoVF2R8qZmi2GBc9kCwmS7Xe

erikson

Guru
25. avg 2007
22.677
6.439
113
LoL, to bo to ja, to je hotel povedati s tem in nikakor ne morda tega, da v kolikor bi kdo želel pogledati ta video ga lahko dobi preko njega ali pa ga sam poišče na spletu kar je mnogo bolje, kot pa da je link do filmčka tu v vsem (torej tudi naključnim otrokom ali pa bolj oz. preveč občutljivim osebam) dosegljivem delu foruma. Moderator torej deluje v skladu z ustaljeno forumsko prakso v povezavi z videi s težko vsebino.
Lahko iščeš izgovore, ampak dejstvo ostaja, da razpečuje materiale, ki jih je načrtno pripravila teroristična organizacija.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Kura imaš probleme z dojemanjem napisanega. Nikomur ne privoščim smrti, ironično pa sem pripovnil, da sta dobili potrditev svojih (napačnih) teorij na hard way.
Ko je ovca v nekaj prepričana, potem so posledice hitro vidne.

Point je podoben kot, če nekdo iziva srečo ponoči sredi avtoceste imamo podobne komentarje, kar je iskal to je dobil.

Upam, da boš sedaj razumela napisan post. Ta video, bi si pa po mojem mnenju morala pogledati vsak zagovornica musličev.
Zakaj bi ga morala gledati? Se sploh zavedaš da počneš točno to, kar islamisti želijo, širiš njihovo propagando namreč.

• Všeč mi je
Reactions: bizi in erikson

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Lahko iščeš izgovore, ampak dejstvo ostaja, da razpečuje materiale, ki jih je načrtno pripravila teroristična organizacija.

Nisem napisal izgovora ampak konkreten razlog. Seveda pa ne zanikam dejstva o moćnem razpečevanju materiala kar pa počnejo tudi mediji tako da v kolikor namiguješ na kaznivop dejanje upam, da enako opozarjaš tudi ostale udeležene, ki omogočajo razpečevanje tega groznega videa.

Kar se pa tiste izjave tiče, da je ta material načrtno prirpavila teroristična orgnizacija, je pa to en lep bullshit, saj so video samoiniciativno posneli tisti trije ekstremisti. Odgovornost za napad pa nekateri članki poročajo, da je prevzela IS, nekateri pa da nihče in da so tisti trije v svoji sveti vojni delovali samostojno.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Nisem napisal izgovora ampak konkreten razlog. Seveda pa ne zanikam dejstva o moćnem razpečevanju materiala kar pa počnejo tudi mediji tako da v kolikor namiguješ na kaznivop dejanje upam, da enako opozarjaš tudi ostale udeležene, ki omogočajo razpečevanje tega groznega videa.

Kar se pa tiste izjave tiče, da je ta material načrtno prirpavila teroristična orgnizacija, je pa to en lep bullshit, saj so video samoiniciativno posneli tisti trije ekstremisti. Odgovornost za napad pa nekateri članki poročajo, da je prevzela IS, nekateri pa da nihče in da so tisti trije v svoji sveti vojni delovali samostojno.

Ljubi Jezus, pa ne da ti v vsem tem času ni poznano in jasno, da se ekstremistična propaganda širi in pripadnike novači ravno na tak način.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
15 minut pogleda na SLO tvitter pokaže naslednje.
Vsi radikalni levičarji ostro obsojajo objavljanje posnetka vendar nobeden ne obsoja podivjanost marakeških muslimanov. Pribacu je to obglavljanje skorajda normalno.
Marakeška aktivistka fajonka še zmeraj niti besede o tem muslimanskem klanju. Objavila čestitko in spodaj komentar frišnega tw profila kao napad na njo. Kot carlova in pošiljanje pecilnega praška sami sebi.

• Všeč mi je
Reactions: zobatec in MrDaco

erikson

Guru
25. avg 2007
22.677
6.439
113
Če tako pogrešaš Tanjo, si poglej pogovor na 24ur (poleg sedi Milan Zver).

Zakaj nekateri s takim žarom širite in si ogledujete posnetek umora ubogega dekleta pa mi ni jasno. Jaz sem protestiral že ko ste na Alterju objavljali posnetke krvavih trupel iz Bataclana.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Posnetek pa bi morali vrteti na vseh glavnih televizijah po svetu. Sicer malo zamegljen. Da svet vidi norosti marakeških muslimanov. Skrivanje ne pomaga ničesar saj ravno zaradi cenzure se vsi trudijo pokazati te grozote. Kontra efekt multikulti zblojenosti.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.677
6.439
113
Za nekatere je cenzura tudi načrtno neobjavljanje informacij o kuvertah z belim prahom (in črnim makom).

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Pa še tole in sicer na OFF.
Bi predlagal da se ustvarijo dve teme in sicer Multikulti jagababa & Co kjer bi vi spamali z blodnjami 24 ur na dan ter še eno temo z naslovom multikulti đihadisti kjer bi se komentiralo samo o nasilnemu muslimanizmu brez jagababa & Co blodenj. Ker dones ste brisali na full komentarjev ravno zaradi jagababamultikultiblodnjavegasprenevedanegađihadizma.

• Všeč mi je
Reactions: zobatec

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Da jih naš pravni sistem zazna in sprocesira....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.