emmm.Bi bilo za vprašat tiste miljone beguncev, ki pravijo da so bežali pred smrtjo, če je imela kaj zraven.
A niso ZDA civilizirana kulturna in pravna država ali sem kaj spregledala?
emmm.Bi bilo za vprašat tiste miljone beguncev, ki pravijo da so bežali pred smrtjo, če je imela kaj zraven.
Civilizirane države take osebke spravijo za rešetke za dooooolgo let, malo manj civilizirane jim pa dajo smrtno kazen.emmm.
koker za kirgaemmm.
Danes zjutraj je bil zbor dijakov za usposabljanje v okviru SV- pod 30 mladih se je zbralo iz pol Sovenije, od tega nekaj deklet- od 50. tih razpisanih mest...slabo to.Ja, ampak varda bi rabila take kot si ti, penzioniste, ki so vcasih nekaj znali
Zakaj meniš da poklic vojaka ni bolj privlačen/zanimiv?Danes zjutraj je bil zbor dijakov za usposabljanje v okviru SV- 30 mladih se je zbralo iz pol Sovenije, od tega nekaj deklet- od 50. tih razpisanih mest...
Dragi "prijatelj", saj sem vedel, da ne razumeš konteksta, pa nič zato..Ni lepo da te "problemčke" potem nosiš na forum...pejt laufat na Krvav'c pa nazaj raj...boš takoj zrihtal pritisk pa holesterol
In zato jo je po tvoje potrebno ubiti?
Sodni sistem v ZDA se zgleduje po šeriatskem pravu?Ne po njegovem. Po muslimansko. Kot ekspertka za islamski svet vendar veš, da je šarija del islama.