Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113
Nič bat - se ne bojim. Po besedah nekaterih, ki so bojda bolj v stiku z realnostjo kot pa jaz, tako ali tako ni nobene nevarnosti kakorkoli obrneš :cheer:

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zdaj si zamisli da bi ti đihadisti ISIS napadli udeležence parade ponosa v Ljubljani...
Odziv uradnih murgl bi bil povsem izgubljen.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Zdaj si zamisli da bi ti đihadisti ISIS napadli udeležence parade ponosa v Ljubljani...
Odziv uradnih murgl bi bil povsem izgubljen.
Raje si zamisli, če bi ti đihadisti zavohali, da v neki vukojebini Gabrovki živi najbolj pogumen borec proti njim..kaj bi šele takrat bilo?
pa, da ne bo kdo v luft skakal okoli omembe Gabrovke-vse je dostopno na netu..:fredi:

• Všeč mi je
Reactions: Peter Klepec

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
V Sloveniji so doslej najbolj morilski rdeči đihadisti pod vodstvom velikega vodja turnška pleničarja iz 2 svetovne vojne...šele nato so ISIS.

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Izgnat jih takoj iz države. Vse drugo je brez pomena.

Sem proti. Kdo bo poplačal škodo zavarovalnici, lastniku? Krivce je treba dat v arest in vsak dan prisilno delo s kuglo na verigi, ali z GPSom, dokler ne popravijo ali povrnejo škode, ki so jo naredili, pa če tud traja 10 let. Šele potem izgnat.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ha. V Mariboru je že problem na sodišču zakaj mora biti migrant kaznovan ker je z nožem klal. Da je to nehumano da bi migranta kaznovali.

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Nisem še penzionist, kar se tiče vojske-letos grem delat izpit za podpolkovnika SV, ker je to regularna vojska-za razne varde in druge uniformirane pajace je pa vsak tišlar in malar dober.

Super. No upam, da ne bo samo malar iz mariborske varde branil tebe oz Lj, da bos tudi ti branil malarja iz Mb, ko bo treba...

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
2015 je bila na položajih vojska, policija, gasilci, CZ, reševalci, RK in prostovoljci. Internetni bojevniki so se pa skrivali za monitorji.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Super. No upam, da ne bo samo malar iz mariborske varde branil tebe oz Lj, da bos tudi ti branil malarja iz Mb, ko bo treba...
Jaz sem svoje že 1x odbranil, brez vard in podobnega sranja..za sedaj pa ne bi vedel, kako bi še enkrat ponovili tisto iz l.91- vojakov ni(rezervistov, oficirji nekaj smo), internetne izkušnje pa nič ne štejejo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Koliko jugo đihadistov se jih je vrnilo nazaj na ozemlje bivše juge če pa so jih 78 ubili v Siriji?
Najmanj tisoč?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.095
16.267
113

Britanski najstnici, ki se je pred štirimi leti pridružila Islamski državi, te dni pa je izrazila željo, da se vrne v domovino, je britansko notranje ministrstvo odvzelo državljanstvo

Bravo, edino pravilno dejanje oz. sankcija za tako izdajo lastne države, kot ga je izvedla.

19-letnica pravi, da je nad odločitvijo šokirana in da bo skušala pridobiti nizozemsko državljanstvo po svojem možu, s katerim se je poročila v času bivanja v kalifatu.

Glede na to, da je vsem jasno, da se je s tem Nizozemcem poročila dobesedno na povelje in z nalogo množenja malih teroristov menim, da iz te moke prav tako ne bo kruha.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Gatto
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.