Lepote multikulturnosti 3

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.377
5.651
113
Sem rabil čas da dešifriram tvojo poved...

Ja sej pol slovenskih državljanov...prav si povedal...samo še razumet moraš kar si napisal...

Kar se tiče slovencev v Nemčiji...delajo gor ker imajo možnosti...potem jih velika večina pride nazaj kjer so se rodili (ok nekaj jih tud gor požene korenine...fakt) ker se počutijo tu doma....zakaj to ne uspeva 1/2 slovenskim državljanom ki si jih omenil? Pa se niso rodili ne gor ne dol...?

I

Izbrisan uporabnik #15304

14. člen Ustave Republike Slovenije

(enakost pred zakonom)

V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Vsi so pred zakonom enaki.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
14. člen Ustave Republike Slovenije

(enakost pred zakonom)

V Sloveniji so vsakomur zagotovljene enake človekove pravice in temeljne svoboščine, ne glede na narodnost, raso, spol, jezik, vero, politično ali drugo prepričanje, gmotno stanje, rojstvo, izobrazbo, družbeni položaj, invalidnost ali katerokoli drugo osebno okoliščino.

Vsi so pred zakonom enaki.

giphy.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.261
113
Ne razumem. Si mogoče želel kaj povedati ali zgolj smetiš?

Ja potem pa več sreče prihodnjič :cheer:
In ne, ne smetim ampak sem na tvoj utopičen post pač odgovoril malce drugače kot si ti navajena.
GIF boš namreč malce težje okoli obračala po svoje kot pa napisane besede kar pač rada počneš :fredi:

p.s. niti malo ne dvomim, da je vsem, vključno s tabo, povsem jasno kaj sem želel povedati z "Goodfellas" posmehljivim GIFom. Ampak očitno rada daješ vtis nedojemljive utopistke, tudi prav.

2. sep 2007
1.535
832
113
Dolenjska
Verjeti, da vse kar je zapisano v ustavi velja tudi v resničnem življenju, je isto kot v 21. stoletju verjeti kar piše v bibliji ali pa v sanjski knjigi puščavskega kulta smrti.

Tako da ja, gre za utopijo.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Sem rabil čas da dešifriram tvojo poved...

Ja sej pol slovenskih državljanov...prav si povedal...samo še razumet moraš kar si napisal...

Kar se tiče slovencev v Nemčiji...delajo gor ker imajo možnosti...potem jih velika večina pride nazaj kjer so se rodili (ok nekaj jih tud gor požene korenine...fakt) ker se počutijo tu doma....zakaj to ne uspeva 1/2 slovenskim državljanom ki si jih omenil? Pa se niso rodili ne gor ne dol...?

pa si slabo dešifriral..bi rekel.

tvoji slovenci v nemčiji so kako drugačni od tvojega prijatelja? majo 5 stopnjo on pa 7. še kaj drugega?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
v ustavi piše..papir prenese vse.. realnost je drugačna.

vera je ločena od države, a imamo verske praznike, ki so dela prosti dnevi. imamo župnike, ki učijo kako voliti. imamo veliko rkc kjer ni nobene druge vere.

potem imamo mnoge kriminalce, bele ovratnike, ki niso enaki pred zakonom. niso zato, ker so sodniki mlačni, ustrahovani, naveličani...

itd itd

tisti člen ustave v najboljši državi ne more bit realiziran.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

dentex

Guru
20. sep 2007
2.760
652
113
Ej jagababa morš razumet, softi je dislektik, k voz valar njegov mali Nermin je lih na uvajanju pr polagajnu tlakovcev tko da se učas zatipka.
Hotu ti je povedat, da si tko k vsaka baba, ponavad težka, doskrat u ofsajdu, k prideš u dnevno brez pira u roki. Mu je pa všeč k maš rada taspodne

Sorry zemo mogu sm

• Všeč mi je
Reactions: optiplex
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.