Ni pene...tud v tem podforumu sem lahko moderatorp.s. pravi zavarovalničar....fotr pravi da sm falil poklic in bi moral it pravo študirat. Pol si pa predstavlji, da se s Snecerjem kje najdeva
Ni pene...tud v tem podforumu sem lahko moderatorp.s. pravi zavarovalničar....fotr pravi da sm falil poklic in bi moral it pravo študirat. Pol si pa predstavlji, da se s Snecerjem kje najdeva
Za to bi v normalnem svetu moral nekdo odgovarjati. To je dobesedno napoved genocida nad belo raso in to je produkt organizacije, ki je bila ustanovljena s čisto drugačnim namenom. Bo potreben še en Haag in to čim hitreje.
In kje je originalno poročilo?Za to bi v normalnem svetu moral nekdo odgovarjati. To je dobesedno napoved genocida nad belo raso in to je produkt organizacije, ki je bila ustanovljena s čisto drugačnim namenom. Bo potreben še en Haag in to čim hitreje.
Nima veze. Vsa pizdarija se dela pod pretvezo visje mortalitete. In tako se UN kar odloci pizdomater, namesto da bi (ce se ze mora vtikovat), eu dejansko sofinancirala, tako da se dobi (vec) denar za vsakega novorojenega otroka, nizji vrtci, manj stroska s solo itd... pa bi marsikateri par imel se vec otrok. Tako pa mislijo zmesat afriko z evropo, da bi mogoce otroci bili vsaj priblizno normalni.In kje je originalno poročilo?
našla:
https://www.un.org/press/en/2000/20000317.dev2234.doc.html
če je to to, se precej razlikuje od tistega, na kar namigujejo pod bombastičnim naslovom.
Kako ti misliš nima veze?Nima veze. Vsa pizdarija se dela pod pretvezo visje mortalitete. In tako se UN kar odloci pizdomater, namesto da bi (ce se ze mora vtikovat), eu dejansko sofinancirala, tako da se dobi (vec) denar za vsakega novorojenega otroka, nizji vrtci, manj stroska s solo itd... pa bi marsikateri par imel se vec otrok. Tako pa mislijo zmesat afriko z evropo, da bi mogoce otroci bili vsaj priblizno normalni.
Bliznji vzhod in migracije je samo slucaj, cilj je bil in vedno bo afrika+evropa. Zacela je pa zda s huseinom in gadafijem. Tem manipulacijam skoraj ne mores verjet.
Yep.Kako ti misliš nima veze?
Si sploh odprl in prebral moj link?
Že po tistem citatu se vidi, da je to en bullshit. Višji življenjski standard je pa vedno v korelaciji z manj otroci, pa pri tem ne pomagajo nobene državne spodbude. Če bi veljalo obratno, bi imeli v reveži najmanj otrok, pa seveda ni tako. Če delavce ne bodo nadomestili roboti, jih bodo priseljenci, pa če se varuhi večvredne bele rase postavite na glavo.Nima veze. Vsa pizdarija se dela pod pretvezo visje mortalitete. In tako se UN kar odloci pizdomater, namesto da bi (ce se ze mora vtikovat), eu dejansko sofinancirala, tako da se dobi (vec) denar za vsakega novorojenega otroka, nizji vrtci, manj stroska s solo itd... pa bi marsikateri par imel se vec otrok. Tako pa mislijo zmesat afriko z evropo, da bi mogoce otroci bili vsaj priblizno normalni.
Bliznji vzhod in migracije je samo slucaj, cilj je bil in vedno bo afrika+evropa. Zacela je pa zda s huseinom in gadafijem. Tem manipulacijam skoraj ne mores verjet.
Ampak zakaj hočeš največji ološ?Že po tistem citatu se vidi, da je to en bullshit. Višji življenjski standard je pa vedno v korelaciji z manj otroci, pa pri tem ne pomagajo nobene državne spodbude. Če bi veljalo obratno, bi imeli v reveži najmanj otrok, pa seveda ni tako. Če delavce ne bodo nadomestili roboti, jih bodo priseljenci, pa če se varuhi večvredne bele rase postavite na glavo.
Saj so tako vsi ljudje na svetu prišli iz Afrike, se bo pač zgodovina ponovila.
Tako kot danes zahteva vstop v državo in vso mogočo materjalno pomoč in pravice, tako bo jutri zahteval naše hiše in ženske (mlade, vse tukaj prisotne so brez skrbi)Pa kje sem spet pisal o sedanjih migracijah. Pišem o bližnji prihodnosti. Pa še to se ne strinjam, da sedaj uspe najbolj nasilnim, brezmoralnim agresivnežem. Po moje uspe najbolj zdravim, bistrim in iznajdljivim. Kar poskusi brez dokumentov več ali manj prepešačiti nekaj tisoč kilometrov, pa boš videl, kam spadaš.