A sem ti stopu na....Še ti in tvoje sposobnosti moderiranja manjkajo, pa bo res otroški vrtec.
A sem ti stopu na....Še ti in tvoje sposobnosti moderiranja manjkajo, pa bo res otroški vrtec.
?Mene sam skrbi če jo kej boli odkar je tu....
A to tisto svojo familijo, ki jo je dobesedno med porodom fuknila iz kombija?Še zmerom ne vem ali je tista, zaradi katere smo spremenili udtavo, že dobila familujo sem?
Kot ponavadi nimaš pojma.A to tisto svojo familijo, ki jo je dobesedno med porodom fuknila iz kombija?
Lepe navade in običaje imajo micini lubeki.
sarkazem on
Sem pa prepričan, da če se privlečejo sem, da jih bodo naši humanitarci takoj ovadili in zahtevali dolgoletne zaporen kazni zaradi opustitve pomoči , al kak že pravjo temu, ko nas lahko zaprejo že, če se na cesti nardiš, da nisi videl prometne nesreče in nisi pomagal.
Če so podobne tvojim, niso vredne pol hudiča.Kje je pa KameleON moderiral do sedaj, da so ti poznane njegove moderatorske sposobnosti?
Enako vprašanje se nanaša tudi na Deky_ -ja, saj se očitno strinja s tvojo izjavo.
Če so podobne tvojim, niso vredne pol hudiča.
Obkladanje uporabnikov z bedaki spada k opisu del in nalog moderatorja?Menje bedaka, vredno pol žlice hladne vode.
Nabijaš slabo vest...ČE bi bil moralno na meji...so takrat njena leta odgovarjala da bi blo legit....sedaj (v trenutku pisanja) je pa etak že odrasla.?
Punčka je bila takrat stara 14 let. Se ti zdi tvoje pisanje primerno?
https://www.dnevnik.si/1042689566
Kako bi ocenil mene....katerega "čevlje" ne poznaš (še )Matey ni moderator. Spozna se samo na zavarovalništvo, kjer gotovo nategne kar nekaj bedakov.
greš lahko še nižje?Nabijaš slabo vest...ČE bi bil moralno na meji...so takrat njena leta odgovarjala da bi blo legit....sedaj (v trenutku pisanja) je pa etak že odrasla.
Tko da "zaj pa jast tebe fprašam" če se zdiš sama sebi primerna za ta svet?
Ne bodi tako tog in se poglobi v sporočilo posta (namig-ni potrebno, da (s) poznamo njegove mod. sposobnosti, je dovolj dosedanje uporabniško udejstvovanje)..a bo?Kje je pa KameleON moderiral do sedaj, da so ti poznane njegove moderatorske sposobnosti?
Enako vprašanje se nanaša tudi na Deky_ -ja, saj se očitno strinja s tvojo izjavo.
Glede na to, kako se je parkrat hvalil, kaj in kako bi moderiral, ima Gatto kar prav. Poleg jasno že očitne nenaklonjenosti do določenih uporabnikov.Kje je pa KameleON moderiral do sedaj, da so ti poznane njegove moderatorske sposobnosti?
Povej kje imaš konflikt sama s sabo....in lažje ti bomo pomagali (kot alter skupnost)....greš lahko še nižje?
Obkladanje uporabnikov z bedaki spada k opisu del in nalog moderatorja?
Glede na to da sm 0.0052742% gorenjca....bi mela z Gattkotom popustGlede na to, kako se je parkrat hvalil, kaj in kako bi moderiral, ima Gatto kar prav. Poleg jasno že očitne nenaklonjenosti do določenih uporabnikov.
Glede na to, kako se je parkrat hvalil, kaj in kako bi moderiral, ima Gatto kar prav. Poleg jasno že očitne nenaklonjenosti do določenih uporabnikov.
če si črn ji pa mogoče res lahko pomagašPovej kje imaš konflikt sama s sabo....in lažje ti bomo pomagali (kot alter skupnost)....