http://www.rtvslo.si/svet/evropa/be...-na-desnicarskih-protestih-v-chemnitzu/464315To tudi mene moti.
Ampak, ko sestejes te dokazane dogodke, se ti zdi, da se je res treba it to multikulti sceno? Ce se pa vidi, da nas ne marajo. And vice versa.
Kaj s tem?
Zakaj se še vedno ubadamo z otroškimi porokami in skrivanjem ženskim las ter manjvrednostjo ženskega spola? in to samo z eno določeno skupino ljudi, z nobenimi drugimi skupinami nimamo podobnih problemov, pa jih je veliko.
še enkrat Mica -V 21. STOLETJU SMO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedofilija je v Sloveniji zelo razširjena. Predvsem zato ker veliko ljudi fanatično časti vrhovnega pedofilskega maršala tita za katerega je splošno znano da je spolno zlorabljal 13 letno punčko in jo po pravoslavnih zakonih tudi poročil pri njenih 14 letih.V bistvu še nisem zasledil, da bi se v Sloveniji "organi" ukvarjali z muslimani, kar se tega tiče.
Se pa z otroškimi porokami in pedofilijo ciganov, ki so kao zelo verujoči, sploh Marijo imajo radi (taborjenje v Brezjah in to.) Pedofilije imamo tudi v katolibanskih vrstah kolikor hočeš. To so tisti, pri katerih je ženska manjvredno bitje.
Ne boš verjel, ampak nisem katolik.
Vseeno pa se v kao katoliški državi/civilizaciji počutim mnogo, mnogo bolje, kot v katerikoli muslimanski.
.
Bo to šlo v tvojo glavo?
Daj prijavo, ce te zvonjenje moti. Ce se stara glava od rojstva ni navadila zvonov, se ista stara glava nikakor ne bo navadila ovega kricaca tam gor.Me niti ne zanima, ker ne mislim rinit tam.
Sam z muslimani v Sloveniji nimam problemov. Drugo so šiptarji, ampak ta problematika praktično nikogar ne zanima, čeprav jih je pri nas +7%.
Me pa vsakodnevno terorizira nabijanje zvoncev v cerkvah in farji, ki preko vseh mogočih medijev vsiljujejo svoje mnenje. Da tega, da nas RKC stane veliko, veliko več kot pa par tistih imigrantov sploh ne omenjam.
Sam s cigani nimam problemov, kilometre okoli nas ni nobenega iz česar lahko ,,logično,, sklepam,Me niti ne zanima, ker ne mislim rinit tam.
Sam z muslimani v Sloveniji nimam problemov. Drugo so šiptarji, ampak ta problematika praktično nikogar ne zanima, čeprav jih je pri nas +7%.
Me pa vsakodnevno terorizira nabijanje zvoncev v cerkvah in farji, ki preko vseh mogočih medijev vsiljujejo svoje mnenje. Da tega, da nas RKC stane veliko, veliko več kot pa par tistih imigrantov sploh ne omenjam.
Sam nimam problema, torej problema v Sloveniji ni.