Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik #20883

"Kristjanstvo" se redkeje uporablja, ni pa napačno, čeprav točno te besede SSKJ ne navaja.

Dovolj sem bil jasen kaj iščem. Hint: s staro zavezo ti ne bo uspelo. Če ne želiš "očitati" mohamedu (ki je zgled vsem muslimanom za vse večne čase) pedofilije, si povedala vse. Ne da se mi več s tabo vrteti v krogu.
Nekaj postov nazaj sem jasno izrazila svoje mnenje o otroških porokah, zdaj ga bom pa tebi na ljubo še o pedofiliji. Seveda je pedofilija nedopustna in mora biti prepovedana in kazniva v vseh kulturah, verah in državah, vključno s šeriatskim pravom in Vatikanom. Amen.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Samo v razmislek. Ko je Marija rodila Jezusa, je bila stara okrog 14 let in Jožef niti ni bil njegov oče. Po današnjih merilih je bil Jezus nezakonski.
Ta starost matere takrat ni bila nič posebnega, prav tako ni bilo v času Mohameda povsem običajno, da so se poročale punčke, ki so bile še otroci. Kot sem rekla, zgodovinska dejstva je potrebno vedno gledati v duhu časa, v katerem so nastala.
Kot sama praviš, V ČASU MOHAMEDA in to je bilo kdaj? pred koliko stoletji?
Tudi naše babice so nosile rute, kar večkrat poudarjaš in to je bilo pre nekaj desetletji
Danes smo v 21. stoletju.
Zakaj se še vedno ubadamo z otroškimi porokami in skrivanjem ženskim las ter manjvrednostjo ženskega spola? in to samo z eno določeno skupino ljudi, z nobenimi drugimi skupinami nimamo podobnih problemov, pa jih je veliko.
še enkrat Mica -V 21. STOLETJU SMO.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
Pedofilija je preko mohameda, ki je zgled muslimanom za vse večne čase, del islama. Torej si proti islamu. Alahu akbar. :valjamse:

Zdaj je čas, da si prilepiš pravo "ubermensch desno rasistično" nalepko. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: miflo

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Nekaj postov nazaj sem jasno izrazila svoje mnenje o otroških porokah, zdaj ga bom pa tebi na ljubo še o pedofiliji. Seveda je pedofilija nedopustna in mora biti prepovedana in kazniva v vseh kulturah, verah in državah, vključno s šeriatskim pravom in Vatikanom. Amen.
Za tole bi te v nekaterih deželah tvojih lubekov kamenjali in to samo v državah ene določene vere,

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
"Kogar je manj strah, s tistim je težje manipulirati - in tisti je manj odvisen od reakcij množice."

Jana Lavtižar TERAPEVTKA

(današnji bob dneva v Večeru)
Pa ti zastopš kaj je povedala med vrsticami?
da je mogoče odgovorila na vprašanje zakaj islamizacija Evrope?

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Česa? Pisanja? Je bilo tudi linkano na alter, nič bat. Pa to ne iz moje strani, ampak od enega izmed avtorjev. Ker se namreč nekateri še hvalijo s tem.
Ko vidiš tole, čutiš da je dolžnost šerat, da ljudje dojamejo, kakšni živijo med nami in kakšni in zaradi kakšne logike podpirajo izumrtje svobodne civilizacije.
Druzinska terapevtka dr. Maria :: 18 ur nazaj
Poleg tega so v luči globalnega segrevanja ozračja temnejši ljudje v prednosti. Se bolje in hitreje množijo in imajo strukturo kože prilagojeno vremenskim pogojem. Letos je imela Skandinavija dva meseca temperature nad 30! Konec je s povsem belo evropsko raso.

I

Izbrisan uporabnik #20883

Ko vidiš tole, čutiš da je dolžnost šerat, da ljudje dojamejo, kakšni živijo med nami in kakšni in zaradi kakšne logike podpirajo izumrtje svobodne civilizacije.
Capl, ne seri. Točno veš kaj vse prenašaš iz enega na drugi forum in na kakšen način in kaj vse pišeš na tistem drugem.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.750
6.134
113
blizu močvirne prestolnice
Je kakšna možnost, da tebi vseeno kdaj potegne kateri so za "slovenski patriotizem" vseeno bistveno, bistveno manj problematični, kot drugi?
Da o toleriranju tvojega ateizma(?) sploh ne govorimo.
Škoda besed za nekatere, kateri so bili svoj čas glavni v cerkvi, ko pa niso več dobili, pa so najhujši sovražniki vsega kar je Katoliškega.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.309
6.131
113
Ker vidim da ste nekateri malo izgubljeni in da boste našli pravo smer:

Jurij Bizjak - Koprski škof o aktualnem dogajanju

Svoj mandat je nastopil pred šestimi leti, že pred tem je bil pomožni škof in je razmere v škofiji dobro poznal. Zgodovinar in popotnik, ki je že več kot 70-krat obiskal “sveto deželo”, je znan po umirjenem in sproščenem značaju. Prepričan je, da se stvari v glavnem iztečejo tako, kot je prav. Razmišlja o begunski krizi, sovražnem govoru, sprejemanju drugačnosti, sodelovanju z drugimi verskimi skupnostmi in še marsičem. Z njim se pogovarja Andrej Šavko.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Ker vidim da ste nekateri malo izgubljeni in da boste našli pravo smer:

Jurij Bizjak - Koprski škof o aktualnem dogajanju

Svoj mandat je nastopil pred šestimi leti, že pred tem je bil pomožni škof in je razmere v škofiji dobro poznal. Zgodovinar in popotnik, ki je že več kot 70-krat obiskal “sveto deželo”, je znan po umirjenem in sproščenem značaju. Prepričan je, da se stvari v glavnem iztečejo tako, kot je prav. Razmišlja o begunski krizi, sovražnem govoru, sprejemanju drugačnosti, sodelovanju z drugimi verskimi skupnostmi in še marsičem. Z njim se pogovarja Andrej Šavko.
Koliko beguncev bi lahko nahranil z denarjem, ki se zapravi za 70 obiskov svete dežele?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.