Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Zdaj bo na Madžarskem bo vsakršna pomoč pri nezakonitih migracijah kaznivo dejanje.

Priponke

• Screenshot_20180620-170919_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20180620-170919_Samsung Internet.jpg
    349,7 KB · Ogledi: 311

B81

22. jul 2007
36.884
10.452
113
Kako madzari skupaj drzijo, se vidi po glasovanju v parlamentu...soros pa obvladuje sranje po svetu, placujejo ga demokrati in ostali leftwingarji...lih nek video pogledal, pure evil je velikokrat omenjeno...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.328
2.540
113
...ksz...
Prikaz primernega odziva intergiranega in novi družbi prilagojenega migranta po tistem, ko ga voznik modrega vozila (verjetno nenamerno) zadane v kolo ob vključevanju v promet:
Imam občutek, da sta se nekaj dajala preden ga povozi. Se da videti kljub temu, da je posnetek ustavljen.
In. A takale stvar je orodje? Za glave rezat? Za jabolka olupit?
Oblika in ostale karakteristike namigujejo na orožje.
In kako zverzirano ga je "ven" potegnu. Izurjenost, šolanost, izkušnje-praktične?

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Švedska je varna, ponavljate za menoj
Par dni na eni glavnih ulic v švedskem Malmöju pravo mafijsko streljanje. Ustreljenih je bilo 5 mlajših moških, sicer znancev policije. 3 mrtvi.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
[VIDEO] Pošastna izjava ilegalca: “Posilili bomo vaše žene, nič nam ne morete!”

Nižje v članku piše malo drugače:

V njem ilegalni migrant pravi: “Salvini pravi, da bo ustavil invazijo? Ali misli, da bomo prenehali s posiljevanjem vaših žensk? Ali res to mislite? Napaka, napaka.”

K sreči imamo janševike, ki bodo ta problem rešili. Nekaj komentarjev:

Naj me takoj vrag vzame,če ne bom šel pobil najmanj ducat kamelotrajbarske golazni ne glede ali je kdo sodeloval ali ne samo,da izvem za kako posilstvo tukaj v Sloveniji z njihove strani.

Zaklati ga je treba nemudoma oziroma sežgati na ognju,da bo svinja muslimanska še bolj črna kot je že.Resnično upam,da so ga že res šli Italijani poiskali ter razkosali počasi na majhne kose.

Bodo pač takile viseli v šopih po drevesih, bolj miroljubne opice pa vrnjene v državo rojstva

prekleti musli podganji iztrebek - s šibrovko med noge, na to mu glavo odrezati - zgornjo namreč !!

Vsem je treba nujno postreči s tabletami za umirjanje
in sicer .357 MAGNUM ali .45 MAGNUM.
Eno se dozira v stoječem položaju bolnika, druga ko se umiri, po potrebi.
Mešanec med šimpanzom in gorilo....

POREZALI JIM BOMO KURCE IN JAJCA IN POSTALI BODO TETE !

Me pa čudi, da je tako komentiranje dovoljeno. Vsepovsod drugje bi se komentarji brisali.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Multiculturalism in Sweden - Literally Nothing Happening! #LastNightInSweden

No pa smo se naučili nekaj novega - Švedi ne uporabljajo vsesplošno nezaželjenega, nesprejemljivega in po mnenju nekaterih neprimernega izraza "no-go zones" ampak "exclusion areas", katerih je "samo" 186 in od teh "zgolj" 55 kritičnih. Ni panike torej, kaj pa bodo te številke proti vsem normalnim švedskim mestom in kaj bo teh nekaj deset/sto tisoč neprilagodljivcev proti vsem miljonom avtohtonih švedov, ves strah je popolnoma odveč. To ti da lahko jasno vedeti napredek in razvoj Švedske v zadnjih par letih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Me pa čudi, da je tako komentiranje dovoljeno. Vsepovsod drugje bi se komentarji brisali.

Dejansko. V tem primeru gre za konkretne kršitve v smislu sovražnega govora (direktno spodbujanje k nasilju in sovraštvu) in ne tako kot tu na forumu, ko se informativne YT filme o situaciji na določenem kraju prijavlja kot sovražni govor vsakič, ko kak preobčutljiv in utopično naravnan levičar najde tak link.

Takšnega pisanja Nova24tv nikakor nebi smela tolerirati ampak očitno jim je to v interesu :\

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
in ne tako kot tu na forumu, ko se informativne YT filme o situaciji na določenem kraju prijavlja kot sovražni govor vsakič, ko kak preobčutljiv in utopično naravnan levičar najde tak link.

A res? Pa ne me jebat!:bonk:

No, potem naj ne berejo komentarjev na noraTV, da jih ne bo kap.:valjamse:

Sicer jih jaz ponavadi tudi ne, ampak danes zunaj pada dež.

I

Izbrisan uporabnik #15304

Usmiljenka S. Cecilija Rode, sestra kardinala Rodeta, je bila misijonarka v Iranu. Leta 2014 je v Družini izšel intervju z njo o misijonarjenju v muslimanskem svetu. Zanimivo branje. Me zanima, če bi ga Nova24 TV objavila. Nekako si skoraj upam staviti, da ne.

miflo

Fizikalc
17. jun 2018
372
115
43
Usmiljenka S. Cecilija Rode, sestra kardinala Rodeta, je bila misijonarka v Iranu. Leta 2014 je v Družini izšel intervju z njo o misijonarjenju v muslimanskem svetu. Zanimivo branje. Me zanima, če bi ga Nova24 TV objavila. Nekako si skoraj upam staviti, da ne.
Butara moja, meni najljubša velkamerka, zdej se pa zares poslavljam, vsaj upam, ker se borim z rahlo odvisnostjo od neta. Upam da mi uspe, če ne bom zopet ,,zaprosil,, :evil::fredi: za trajno kantiranje.
Pridna bodi in malo manj najedaj kot ti je v navadi, pa boš preživela. Pa-pa :srce:

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.