So zrtve. Ampak zrtve so tudi po Evropi. Ves zakaj? Zato, ker tile pridejo sem. V nasprotnem primeru v 8888 omenjenem linku teh zrtev ne bi bilo.In kaj bi s tem rad povedal? Da ni žrtev?
Kaj je zdaj bolje? Jaz ne vem, ti mi povej.
So zrtve. Ampak zrtve so tudi po Evropi. Ves zakaj? Zato, ker tile pridejo sem. V nasprotnem primeru v 8888 omenjenem linku teh zrtev ne bi bilo.In kaj bi s tem rad povedal? Da ni žrtev?
Migracije so vedno bile in vedno bodo, tudi tiste nelegalne. In neumno je pričakovati, da jih pa kar naenkrat več ne bo.So zrtve. Ampak zrtve so tudi po Evropi. Ves zakaj? Zato, ker tile pridejo sem. V nasprotnem primeru v 8888 omenjenem linku teh zrtev ne bi bilo.
Kaj je zdaj bolje? Jaz ne vem, ti mi povej.
Teb je samo malo dolgčas ker doma ali ne upaš al pa nimaš komu kontrirat pa to pol tukaj malo izlivaš na net!Če bi me res brali bi vedeli da nikakor ne zagovarjam množičnih migracij, sploh pa ne na tak način kot se dogajajo, kaj šele zakaj se dogajajo. Itak da imajo v Afriki dovolj prostora, samo kaj ko jih ne pustijo v miru tam živeti.
Ti pa nimaš kaj veliko pojma o situaciji v Turčiji. Za Kurde še nisi slišal?A veš tisto ko muslimani zapirajo levičarje.
Viktor Orban:
Ni dokumenta, ki pravi, da morajo članice €U sprejeti migrante.
Saj tvoj čudežni putin v katerega si zaljubljen je popolnoma enak Orbanu. Ne marata migrantov, pedrov...Če to izjavi Orban, potem velja kot pribito, a ne?
In kdo jim tam ne pusti v miru živeti? Jaz zagotovo ne, torej jih ti napadaš na njihovih rodnih ognjiščih?Če bi me res brali bi vedeli da nikakor ne zagovarjam množičnih migracij, sploh pa ne na tak način kot se dogajajo, kaj šele zakaj se dogajajo. Itak da imajo v Afriki dovolj prostora, samo kaj ko jih ne pustijo v miru tam živeti.