Lepote multikulturnosti 2

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.644
113
Prav nič se ne izmikam ampak sem ti konkretno in zavoljo debate same povsem smiselno odgovoril. Če ti pa odgovor ni povšeči pa to pač ni moj problem.

p.s. me veseli, da priznavaš izmikanje jagebabe

V bistvu nisi odgovoril na zastavljeno vprašanje, ampak se izmikaš. Vsaj kakor se spomnem, te nisem spraševal, kako bi morali narediti strokovnjaki, ampak kaj si predstavljaš ti.

P.S. Sej dejanskega odgovora itak nisem pričakoval, tako da me nisi razočaral

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Dragi jest5 -če odgovora ne razumeš ali pa nočeš razumeti to pač še ne pomeni, da ti nisem odgovoril na vprašanje.
In tudi ti me nisi razočaral s svojimi prispevki namenjenimi meni, sem pričakoval točno to kar si spisal ne glede na to, da moje mnenje kje je meja sploh ni pomembno. Ni pa pomembno za debato, ker priznavam, da po mojem mnenju meja mora biti in se s tem postavim na kontra stran trditvi, da smo vsi "isti" in glavna poanta, ki jo zdaj ti s svojo pozornostjo na izključno moje mnenje malo zamegljuješ je torej trditev, da nismo vsi isti in ne kje točno bi morala biti meja.

Upam, da bo zdaj šlo in se lahko nadaljuje debata v pravo smer.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.644
113
Dragi Matey, na vprašanje nisi odgovoril in to nima nobene veze z razumevanjem tvojega pisanja. Zanimivo je, ko od drugih želiš ekzaktne odgovore, drugače jih takoj obtožuješ izmikanja, sam pa jih nekako ne daješ.
Lej če ti ni do odgovora, potem sploh ne odgovarjaj, pa je stvar rešena, ker takole vse skupaj izpade hecno.

P.S. Z vprašanjem drugače nisem mislil nič slabega, preprosto me je zanimalo tvoje mnenje o meji, ko si to že glih omenjal. Ma sem že po tvojem prvem odgovoru videl, da ne bo nič iz tega

P.P.S Pa ne rabiš spet pisati tem, kako smo čudni, nenormalni itd, ker te ne razumemo/nočemo razumeti.

• Objave ne odobravam
Reactions: endvatri

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Preprosto te je zanimalo ja. Torej praviš, da v kolikor bi ti podal odgovor v željeni obliki bi bil tvoj naslednji post nekako v smislu "Aha, ok, hvala, samo to me je zanimalo" in nič drugega?

In ne izpade hecno, ker zavoljo same teme nima veze kje bi po mojem mnenju morala biti meja, saj je pomembno zgolj to, da nekje mora biti meja in ne da bi bilo tako, kot pravijo nekateri in sicer da smo kao vsi isti, vsi migranti.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.644
113
Ne, v bistvu sem koval zaroto proti tebi. Resno.

Pezda zakaj eni jemljejo vsako vprašanje kot napad?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.716
15.767
113
Sploh ne jemljem tega kot napad ampak te pa berem že toliko časa, da nekako vem kaj pričakovati in zaenkrat je dejansko vse točno kot pričakovano.
Torej bi odgovoril nekako v takem smislu kot sem navedel?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.476
5.007
113
Sedaj je tudi v drugih medijih. Umori turistov se dogajajo tudi drugje po svetu.
Mene bolj moti povezava s pred kratkim podpisano deklaracijo v Maroku. V tak mednarodni dokument bi sodilo tudi to, da bodo politiki, ki ne bodo zagotavljali fizične in socialne varnosti v svoji državi in bodo na tak način silili svoje državljane v prekomerne migracije, odgovarjali pred mednarodnim sodiščem.
Vemo seveda, da potem podpisa ne bi bilo ... Politiki so kljub vsemu med sabo kolegialni. Ne bi se čudil, če so se v preteklosti ob kaki vojni napovedi še najprej skupaj nažrli. Saj so vedeli, da bo raja umirala za njih ...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sedaj je tudi v drugih medijih. Umori turistov se dogajajo tudi drugje po svetu.
Mene bolj moti povezava s pred kratkim podpisano deklaracijo v Maroku. V tak mednarodni dokument bi sodilo tudi to, da bodo politiki, ki ne bodo zagotavljali fizične in socialne varnosti v svoji državi in bodo na tak način silili svoje državljane v prekomerne migracije, odgovarjali pred mednarodnim sodiščem.
Vemo seveda, da potem podpisa ne bi bilo ... Politiki so kljub vsemu med sabo kolegialni. Ne bi se čudil, če so se v preteklosti ob kaki vojni napovedi še najprej skupaj nažrli. Saj so vedeli, da bo raja umirala za njih ...
Kako pa boš obdržal fizično in socialno varnost v državah, ki gredo v p.m. recimo zaradi podnebnih sprememb? To je kar pogost primer v podsaharski Afriki?

B81

22. jul 2007
36.884
10.450
113
Kako pa boš obdržal fizično in socialno varnost v državah, ki gredo v p.m. recimo zaradi podnebnih sprememb? To je kar pogost primer v podsaharski Afriki?
Kako mislis, gredo v p.m. zaradi podnebnih sprememb? Kaj pa se tam dogaja, kar se ni dogajalo zadnjih 100 let?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.040
5.648
113
Ne, v bistvu sem koval zaroto proti tebi. Resno.

Pezda zakaj eni jemljejo vsako vprašanje kot napad?
Mogoče zato ker že štartaš tako da je ves point tvojih vprašanj neko nadmudrivanje...podobno kot jagababa...sam da vseeno mal z stilom (v ozadju človek čuti da podjebavaš...jagababa pa 105% tako razmišlja)...

Meja.....moja hiša moja pravila/meja...

Stem da jaz glede na to da sem potoval po EU...bi rekel...meja kot skupek kodeksa kot se obnašamo v EU...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.040
5.648
113
Sploh če že NAČRTNO rineš v EU...potem je tudi samoumevno da se tako tudi obnašaš...

Kot da bi jaz na baščaršiji rezal vratove ker ne bi imeli svinjskih čevapov...in ker namesto piva dobim yogurt...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.