Da deca od priseljencev, isti hurac. Ološ brez olike. samo pravice, dolžnosti nič. Ko se vsa ta gamad, ki je v zadnjih letih prišla v evropo še namnoži, pa še vsak kako združitev družine pripelje, to bo veselica.
Če boš s svojim obnašanjem te ilegalce tlačil dalje v ilegalo, imaš tak razultat garantiran.
Se strinjam s tem, da je treba migrantom nuditi česar doma niso imeli in seveda tudi tisto kar so imeli, da jim bo okolje domačnejše. Namreč to je dolžnost in v ponos vsake napredne družbe. Da pa se izognemo nepotrebnemu kregu zaplankanih nasprotnikov je dreba določiti vire in sistem pravične porazdelitve.
O virih in njih razdelitvi pa prihodnjoč.
En zanimiv članek sem prebral o migrantih.
Trenutno dve najbolj uspešni deželi na svetu danes sta ZDA in Avstralija. Obe sta deželi migrantov, druga celo izrazito izbranih - kriminalcev.
Kaj pa vem, kakorkoli obrnemo, baje vsi izviramo tam nekje iz Afrike in Azije.In ta "pravičnost" mora biti pravična tudi do domorodcev.
In ta "pravičnost" mora biti pravična tudi do domorodcev.
In ta "pravičnost" mora biti pravična tudi do domorodcev.
Kaj pa vem, kakorkoli obrnemo, baje vsi izviramo tam nekje iz Afrike in Azije.
Ostaneš tam če ti kupim enosmerno karto?Kaj pa vem, kakorkoli obrnemo, baje vsi izviramo tam nekje iz Afrike in Azije.
Ti tudi. Pa fajn zakleni in ne odpiraj oken, da ti slučajno ker ne skoči v bajto. BuuuuuuuhuhuhuuuuSaj so lahko povsem legalno doma
Ajde, kje bo meja?Nekje je treba postavit mejo.
Ajde, kje bo meja?
Kaj pa vem, kakorkoli obrnemo, baje vsi izviramo tam nekje iz Afrike in Azije.
In to je?Tam, kjer bo/je to najbolj primerno.
Saj je čisto enostavno.Izvor je vedno samo en. Se moraš odločit, a smo iz Afrike ali iz Azije.
Po tvoji logiki tudi avstralski aborigini in ameriški Indijanci niso domorodci. Torej se mi lahko mirne vesti naselimo tja in zahtevamo od njih, da nas vzdržujejo. Ali v južno in severno Afriko, saj oni so tudi sami migranti iz centralne Afrike. In vsa Azija bo naša, saj oni so tudi samo migranti iz Afrike. Moram rečt, da imaš precej nekonvencionalne ideje. Po nacizmu mi dišijo.
Saj je čisto enostavno.
Vsi imamo iste prednike, samo to sem želela povedati.[/QUOTE
Pa še res je. Adam in Eva.