Lepi ksiht ali dobri jozeljni?

Kero bi vi bolj verjetno izbrali?

• Skupaj glasov
    127

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Danilo Tuuurk mi je sicer simpatičen, ampak spet pa ne toliko da bi me privlačil. Raje pogledam deklico z lepim obrazkom in dobro postavo, ni nujno da more bit kot anoreksičarka da mi je postava huda.

Mimogrede. Punce, kaj pa bi ve izbrale? Tipa, ki ima lep obraz in hud body in majhnega { nikakvega } tam spodaj, ali tipa ki ni čisto nič posebnega, je manjši od vas in ima kakšne 5 kg viška, je pa zato nenormalno dobro obdarjen tam spodaj?
evil.gif
Ha? Ha??!

Nazadnje urejeno:

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Ena deklca mi je enkrat rekla, da merilo predstavlja številka noge - če je majhna številka noge je velika številka otepača - drži?
grin1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:

Predebeli tipi ne morejo met velkega tiča, tko da ni realna tale anketa
grin1.gif

idi na kaksno nudl plazo
smirk-1.gif

sicer pa vlki tic je brezvezn. je fantazija nepotesenih zensk ki mislijo, da jim samo se vlki tic lahko pomaga.

meni je pomembno, da mi ma simpaticen obraz, tak... nekaj posebnega, pa da je stel kolk tolk ok. 5kg -/+ mi je cist vseeno. tako kot je en pred mano napisal, veliko lazje jo je sterat na fitnes al pa laufat, kot pa ji ksiht popravit
tongue-1.gif

za joske mi je pa vseeno, samo da so lepi. vlki, mali, srednji... ni vazno
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik sbor pravi:
Ena deklca mi je enkrat rekla, da merilo predstavlja številka noge - če je majhna številka noge je velika številka otepača - drži?
grin1.gif

hysterical-1.gif

kera bedna.....drži ali ne drži. Čist odvisno. So se raznorazne vraže izkazale za resnične in ne. Tako tudi velikost dlani včasih potrdi tist kar je med nogami, drugič spet ne. Pišuka, tipi vsaj vidite kaj babe imamo, me pa tega ne vemo dokler ne preverimo trd(n)ih dokazov
grin1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Pišuka, tipi vsaj vidite kaj babe imamo, me pa tega ne vemo dokler ne preverimo trd(n)ih dokazov
grims-1.gif

ni vse , da se vržeš na hrbet, pa noge narazen, na tle maš tipo..
crazy1.gif
pa jo po možnosti kaj žuli vmes, pa boli..mah

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
vidve z biæ se bojda prav ponujata v RL...imata nek cuden status lahke vsiljivke...imam občutek, da vse skupaj le ni nakladanje.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
vidve z biæ se bojda prav ponujata v RL...imata nek cuden status lahke vsiljivke...imam občutek, da vse skupaj le ni nakladanje.

hysterical-1.gif

Pravkar si mi polepšal dan. To je sigurno mnenje enega tistih, ki ga nismo povohale
roza.gif

Ali kot je včeraj govoril Bizovičar:
vmes:
"menda, da se stanje izboljša, če se na konc zaližete s terapevtom"
v slovenskem kotičku:
"ej a si vidu kako se mi je ponujala cel večer" (tako na približno je blo)
nahrung002.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Pišuka, tipi vsaj vidite kaj babe imamo, me pa tega ne vemo dokler ne preverimo trd(n)ih dokazov
grin1.gif

Ni nujno. Včasih misliš, da imam punca velike, ko pa odvrže modrc pa vidiš da ima dolge.
cry12bpy.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
saj ni nič hudega..tudi take so dobrodošle..se vsaj ni treba pretirano trudit, a ne @ stiber
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Citat:

midve s frendico sva to teorijo enkrat sprobale in je blo v večini primerov res. Pa ne, da bi se zdej tega držala kot pijanec plota...itak, da gre bolj za hec kot kaj drugega, pa vseeno (če že imam priložnost preveriti oboje) ponavadi za šalo preverim, če je temu tako...in ponavadi drži. Relativno majhna noga (glede na višino) in kratki prsti...kratek tič
smirk-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
In kako velik je bil vzorec v raziskavi (število testiranih subjektov)?
grims-1.gif

A je 43-44 velika številka noge?