Lej policajčki!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
evo, ena današnja izkušnja z našimi varuhi reda in miru:

stopim iz avta (nisem vozil) na parkirišču za en glasben dogodek, in se mimo pelje marica, pa rečem punci lej policajčki

marica ustavi, vn pa skoči penast policajček, in mi grozi s kaznijo 470€ za žaljenje uradne osebe, ker med postopkom zapisa nisem nič gobcal mi kazni ni napisal, očitno ga je malo prpa stisnila, da bi napisal 470€ kazni nekomu, ki je izrekel pomanjševalnico, ko se je avto mimo peljal in niti ni bila usmerjena direktno osebi

potem so sledile še grožnje, kako bom naslednjič dobil nagradni prevoz v marici na policijsko postajo itd.

če bi imel 0.0 promila v krvi se bi verjetno že peljal v marici, pa me prav zanima, kako bi policaj zagovarjal iztreznitev trezne osebe (popil sem 3 piva)

ko pa jelka strojan na sodišču udari nekoga pa vsi rep med noge
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Pa verjetno si še mal pomanjševalno napisal, v resnici pa gobcal na polno... po treh pivih... še okol ušes bi ga, mogoče bi vzel rep med noge...
cool-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.335
7.393
113
Sej ne bi nihce zagovarjal treznjenja. Če bi že končal v pridržanju bi to bilo ker bi kljub opozorilu nadaljeval s kršitvijo.

Strinjam se da se v vrstah policije najdejo tudi prepotentni ljudje vendar mi ni jasno čemu se čudiš. Ti si tisti ki je začel in se delal norca in edino prav da skusajo vzdrzevat avtoriteto.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
516
73
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:

ko pa jelka strojan na sodišču udari nekoga pa vsi rep med noge
hysterical-1.gif

poanta je verjetno v tem stavku, se popolnoma strinjam s tem, prepotentni fantiči, k si bil sam s punco. Če bi bil v skupini pa nimajo "kohones" da pridejo zraven.
10.gif

Primer: ko sem bil jaz na sodišču poklican kot priča (ne kot obdolženi),stojim na prostoru za priče pa mi pravi sodnica, takoj roke ven iz žepa, kako žalim sodišče s svojim obnašanjem itd...da bom dobil denarno kazen, pa sem samo stal malo preprosto, ne mirno kot v vojski pa me je napizdila...

golazen pa lahko zganja pihdarije po sodišču, pretepa se, vpije pa nobenemu nič.....najlaži je poštene ljudi jebat...
jezen.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik elo pravi:
drugič reci raje miličniki.
to jih še bolj nakuri... preverjeno!!!
wink-1.gif

To pa prvič slišim, vem sicer, da te opozorijo, ne pa da se razkurijo. Naziv (narodne, kasneje ljudske) milice in miličnikov so imeli skoraj 50 let, zdaj se pa bunijo, bolj kot če bi mu rekel policajček, neverjetno.
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
godfather: zakaj nisi takoj odšel pa rekel "ko vas jebe" ?

sej ti izgubljaš čas kot priča, kaj pa mislijo da so ???????

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sej ne bi nihce zagovarjal treznjenja. Če bi že končal v pridržanju bi to bilo ker bi kljub opozorilu nadaljeval s kršitvijo.

Strinjam se da se v vrstah policije najdejo tudi prepotentni ljudje vendar mi ni jasno čemu se čudiš. Ti si tisti ki je začel in se delal norca in edino prav da skusajo vzdrzevat avtoriteto.

gre se zato, da rečeš to mimovozečemu avtu in ne direktno osebi, uni pa popeni kot da si mu pljunil na krožnik
bonk.gif

saj ne rečem kaj, samo, da je pa človek tako psihično labilen, da pomanjševalnice ne prenese pa po mojem mnenju ni zrel za delo miličnika
evil.gif

pa tud ni imel kaj avtoritete za vzdrževat, pred kom pa, v bistvu niti nisem tega rekel punci ampak kar tako v tri krasne

da sploh ne začnem o tem, da so pomanjševalnice ljubkovalne
evil.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
to je približno tko, kot če bi se midva srečala, pa bi jest moji rekel: poglej ga, majhnokurčnik... Zgleda tako glup, da bi se rodil potem, ko je medved nategnil prometni znak....
wink-1.gif
Verjetno bi se ti samo posmejal in šel naprej, ane?:)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
to je približno tko, kot če bi se midva srečala, pa bi jest moji rekel: poglej ga, majhnokurčnik... Zgleda tako glup, da bi se rodil potem, ko je medved nategnil prometni znak....
wink-1.gif

seveda, to je popolnoma enako
bonk.gif

tebi pa primerjave ne ležijo najbolj?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
wink-1.gif

seveda, to je popolnoma enako
bonk.gif

tebi pa primerjave ne ležijo najbolj?

Ne, ne , tega ti ne razumeš! Probaj, recimo nekaj takega:

"CBB je [censored], ki rad horljulske fante v zadnjico."

Pa bos videl, kaksna bo reakcija
cheer.gif