Legrand vtičnice

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Evo dobil v elektronabava Kranj. Sicer nimajo na zalogi željenih okvirčkov ampak so naročili. Hvala

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Jest ti ta šit odsvetujem.. Jih imam celo bajto.
Sploh stikala so obupna, se zatikajo, tam kjer mam križno vezano prov iščem kateri ne dela, da se mi luč prižge..

Skratka podn, pa pravjo da je to neka srednja kvaliteta.
Imam pa navadne bele.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Jah kaj čem dobil sem jih gratis nove, rabil sem samo ene par dvojnih okvirčkov.
Mi pa ni všeč, da vtičnice nimajo vijakov za priklop žice. Jaz sem še stara šola pa mi vijak bolj ziher deluje, kot tisti zatič, ko vse nekaj miga. Sem ravno zadnjič pri sestri eno vtičnico na ta sistem menjal, ker je skurilo kontakt.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Saj to pa drži! Kaj pa bi danes bilo za kupit, kvalitetno?

Drugega kot TEM Čatež in Legrand-a tako ni videti ...
rolleyes-1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
kr se tiče tega imam probleov, ampak bolj z zatikanjem stikal, čist vsak ma drugo trdoto.
Skratka, če si jih dobu zastonj ok... Jest sem pa ta šrot plačal.

Vtičnice so ok, stikala pa kap. Sploh tist k je križno vezan, zataji stikalo in potem vrebaš ker je zataknjen.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Saj to pa drži! Kaj pa bi danes bilo za kupit, kvalitetno?

Drugega kot TEM Čatež in Legrand-a tako ni videti ...
rolleyes-1.gif

Kje pa si slišal, da bi bilo kaj narobe s TEM Čatežem? Od začetka ja, zadnjih 10 let pa je kvaliteta enaka Vimarju in Legrandu, cena pa precej nižja. Ga prodam res dosti in ni problemov. Če rabiš dobro ceno, PM.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Tem catez se prodaja, je ok za ceno, ni pa to to. Vticnice so trde k 100 mater.
Mas se vimar
Pa bticino. Od slednjega je serija living top izdelek. Jevpa tudi cena dvakratnik tema.

I

Izbrisan uporabnik #9334

TEM Čatež ima ceno v redu, življenjsko dobo ima pa samo ljubi dve leti.
rolleyes-1.gif

Če ne znajo naredit šalterja za 10.000 preklopov, za to v današnjih časih ni kriva tehnologija, ampak marketing (ekonomija) !
10.gif

Zato je pa dobro imeti še kakega drugega proizvajalca na razpolago. Tako kot pri avtu, ko lahko izbiraš med Renojem ali Toyoto.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.635
113
meni so se v roku parih let od tema zapalili vsi štekarji za bojlerje in pralni stroj (16A)

pa ne, da so se sploh kaj preklapljali, ampak očitno toka ne prenašajo najbolje
smile-1.gif

je pa res, da so to najcenejši ekonomik štekarji

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
TEM Čatež ima ceno v redu, življenjsko dobo ima pa samo ljubi dve leti.
rolleyes-1.gif

Če ne znajo naredit šalterja za 10.000 preklopov, za to v današnjih časih ni kriva tehnologija, ampak marketing (ekonomija) !
10.gif

Katera linija? V hiši imam TEM Line že odkar so jih začeli delati in ni odpovedalo še nič. Res pa je, da so moduli iz aktualne proizvodnje po občutku malo manj kvalitetni kot tisti izpred nekaj let (npr. stikala bolj trdo preklapljajo ipd.).

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.925
113
Za te zadeve je potrebno kupit namenske vtičnice. Klasične vse skuri..četudi so 16 A.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Katera linija? Nimam pojma o njihovih linijah. Sem pa leta 2008 (ali 09
sprasujem se.gif
) zmetal vse ven in nadomestil z Legrandom. Pa sem tudi tu že medtem zamenjal dve stikali, eno celo križno, ko ga je bilo hudič razkrinkati.
Ko te začnejo zezati križne vezave po bajti, je slabe volje za izvoz dovolj!
rolleyes-1.gif

Medtem ko imam po kleteh še vsa bakelitna stikala iz stare Juge, ko se tako usajate nad njo, kao da ni bila dobra. Šalterji delajo in nočejo crknit, tudi če bi hotel, nočejo. TO je kvaliteta!
grims-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.810
388
83
Vipavska dolina
ksz
Jaz sem z gewissom čisto zadovoljen. Mogoče nekomu ni ravno estetsko ampak zame je dovolj dobro. Imam pa nekaj tipk raje, kot nekaj križnih vezav...