Legalizirano parkiranje policajev na avt.postajah

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
kzs
hehe, kako hitro se postavi izvenkontekstno vprašanje zgolj za zadovoljitev lastnega ega.
Ane, kako se v temi o parkiranju na avtobusnih postajah vprašanje o varnosti parkiranja na avtobusnih postajah hitro okarakterizira kot izven konteksta, samo zato, ker nimaš jajc da bi povedal sicer čisto preprost odgovor na jasno vprašanje..

A ti je šef na dopustu, pa ga ne moreš vprašat, kakšno je tvoje mnenje?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
kzs
hehe, kako hitro se postavi izvenkontekstno vprašanje zgolj za zadovoljitev lastnega ega.
Ane, kako se v temi o parkiranju na avtobusnih postajah vprašanje o varnosti parkiranja na avtobusnih postajah hitro okarakterizira kot izven konteksta, samo zato, ker nimaš jajc da bi povedal sicer čisto preprost odgovor na jasno vprašanje..

Ah ja, očitno bo spet treba linkat vsako besedo, ter dokazovat obračanje besed kot ponavadi ampak naj bo, glede na to da sem na bolniški in imam dovolj časa da ga zabijam tu.

Kot prvo, tvoje vprašanje ni bilo namenjeno meni temveč si za mnenje spraševal uporabnika "zajblja" zatorej mi ni umeti kako lahko pričakuješ da bom na tvoje vprašanje odgovarjal jaz.

In ja, z lahkoto lahko označim tvoje vprašanje kot izven konteksta, saj si citiral debato o umikanju traktorja na avtobusno postajo. Dva ali več uporabnikov se je pogovarjalo o tem ali je avtobusno postajališče primerno mesto za to, da se traktor umakne ter s tem naredi prostor za druge voznike ki vozijo za njim. seveda prideš tu ti s svojim "izvenkontekstnim" vprašanjem:
"Kaksno je pa tvoje mnenje Zajbel ?, je po tvoje ustavljanje in parkiranje na avtobusnih postajah nevarno ali ne? ali vsaj primerno ali ne?"

Sicer pa nevem kako je pri tebi, jaz ne rabim dovoljenja šefa, staršev, žene (vstavi poljubno), da bi si ustvaril svoje mnenje. In če se že trudiš diskreditirati sogovornika, poskusi to drugič naresti na kak bolj prefinjen način. te bo mogoče celo kdo resno jemal.

Lep dan!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Citat:
kzs

Ah ja, očitno bo spet treba linkat vsako besedo, ter dokazovat obračanje besed kot ponavadi ampak naj bo, glede na to da sem na bolniški in imam dovolj časa da ga zabijam tu.

Kot prvo, tvoje vprašanje ni bilo namenjeno meni temveč si za mnenje spraševal uporabnika "zajblja" zatorej mi ni umeti kako lahko pričakuješ da bom na tvoje vprašanje odgovarjal jaz.

In ja, z lahkoto lahko označim tvoje vprašanje kot izven konteksta, saj si citiral debato o umikanju traktorja na avtobusno postajo. Dva ali več uporabnikov se je pogovarjalo o tem ali je avtobusno postajališče primerno mesto za to, da se traktor umakne ter s tem naredi prostor za druge voznike ki vozijo za njim. seveda prideš tu ti s svojim "izvenkontekstnim" vprašanjem:
"Kaksno je pa tvoje mnenje Zajbel ?, je po tvoje ustavljanje in parkiranje na avtobusnih postajah nevarno ali ne? ali vsaj primerno ali ne?"

Sicer pa nevem kako je pri tebi, jaz ne rabim dovoljenja šefa, staršev, žene (vstavi poljubno), da bi si ustvaril svoje mnenje. In če se že trudiš diskreditirati sogovornika, poskusi to drugič naresti na kak bolj prefinjen način. te bo mogoče celo kdo resno jemal.

Lep dan!
Se nič ne trudim diskreditirat sogovornika, ker to počneš sam s sabo, in to zelo uspešno.
No če gremo res linkat besede, kje sem jaz omenjal traktor? repliciral sem Zajblju, ker sem njega mislil vprašat, ker pa ti skačeš v debato, bi pa lahko tudi ti povedal svoje mnenje, saj vprašanje je povsem jasno postavljeno. In za tiste, ki niste razumeli potem še enkrat pojasneno.

Ampak ne bo nobenega presenečenja, če tudi tokrat ne bom prebral tvojega ali Zajbeljevega mnenja, ker ga očitno nimata. Tako boste ob pomoči Modela še napisali 10 postov o tem in onem, da bi preusmerila debato.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
to da sem napisal, da si omenjal traktor, lahko iz mojih besed razbereš zgolj in samo ti. Žal.
In ja, smo razumeli vprašanje ki si ga zastavil zajblju. In ja, ko boš postavil vprašanje namenjeno meni, ti bom nanj odgovoril, do takrat pa ti bom pustil prostor za jokcanje kako uspešno preusmerjamo debato ker se bojimo odgovorit, oz. ker nimamo svojega mnenja
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:

In ja, smo razumeli vprašanje ki si ga zastavil zajblju. In ja, ko boš postavil vprašanje namenjeno meni, ti bom nanj odgovoril, do takrat pa ti bom pustil prostor za jokcanje kako uspešno preusmerjamo debato ker se bojimo odgovorit, oz. ker nimamo svojega mnenja
smile-1.gif
No potem pa kar korajžno z odgovorom, Kaksno je pa tvoje mnenje ?, je po tvoje ustavljanje in parkiranje na avtobusnih postajah nevarno ali ne? ali vsaj primerno ali ne?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Uf sintič.. pa ne, da smo ti na žulj stopl? :D
Ja, če si med tistimi, ki bodo odslej parkirali na avtobusnih, (ki so namenjene avtobusnemu prometu) in tam zaustavljali še druge, potem nedvomno. Boli vas qrac za varnost, glavno da kasirate. Da pri tem ogrožate varnost potnikov vam je zadnja skrb.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
No potem pa kar korajžno z odgovorom, Kaksno je pa tvoje mnenje ?, je po tvoje ustavljanje in parkiranje na avtobusnih postajah nevarno ali ne? ali vsaj primerno ali ne?

Odvisno od dolžine same avtobusne postaje. Če je avtobusna postaja dolga glih za en avtobus, ni primerna za ustavljanje in parkiranje, saj bi posledično avtobus zaprl vozni pas in to bi lahko bilo nevarno. debata o primernosti je pa nepredmetna.

Me pa res zanima, kaj bodo govorili sedaj tisti ki so bili tako proti zasegom vozil voznikom ki vozijo brez VD. Verjetno, da so to spremenili samo zato da vzpodbudijo vožnjo brez VD in s tem povečajo kasiranje? Retorično vprašanje
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Me pa res zanima, kaj bodo govorili sedaj tisti ki so bili tako proti zasegom vozil voznikom ki vozijo brez VD. Verjetno, da so to spremenili samo zato da vzpodbudijo vožnjo brez VD in s tem povečajo kasiranje? Retorično vprašanje
smile-1.gif
Moje mnenje je, da je itak cel člen o zasegih neprimeren in celo protiustaven. In bi ga bilo potrebno črtati, ker dela več škode kot koristi. (pobegi, neenakost pred zakonom....)
Sedaj se bo mladi Jankovič mirneje vozil z mercedezom.
Sem že enkrat prej zapisal, če bi Jankoviču pred časom trajno zasegli vozilo, bi ta z dobrimi odvetniki lahko uspel na ustavnem sodišču razveljavit cel člen. Koliko bi bila pa potem država na izgubi?
Je pa zanimivo, da so pustili luknjo v zakonu, kjer avto zasežejo, če voziš (3x) pijan, če pa odkloniš alkotest pa ne. To si velja zapomniti.

Nazadnje urejeno:

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
bah, dokler bodo zakone pisali tepci ki "terena" še od daleč niso povohali bomo imeli take zmazke kot jih imamo sedaj.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
[
Ja, če si med tistimi, ki bodo odslej parkirali na avtobusnih, (ki so namenjene avtobusnemu prometu) in tam zaustavljali še druge, potem nedvomno. Boli vas qrac za varnost, glavno da kasirate. Da pri tem ogrožate varnost potnikov vam je zadnja skrb.

Pojej kak persen
smile-1.gif

Pa še to... kdo piše zakone se ve... obrni se na njih, pa jim pošlji svojo verzijo zakona... sicer bo vseboval po vsej verjetnosti samo en člen pa en odstavek.... Tko da boš hitro dobil odgovor, ali je zakon smiseln ali ne :D

LP

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:

Odvisno od dolžine same avtobusne postaje. Če je avtobusna postaja dolga glih za en avtobus, ni primerna za ustavljanje in parkiranje, saj bi posledično avtobus zaprl vozni pas in to bi lahko bilo nevarno. debata o primernosti je pa nepredmetna.
Me veseli da sva, če te prav razumem, končno enakega mnenja, da zakon, ki odslej dovoljuje ustavljanje na avtobusnih postajah (tudi na tistih dolgih za en avtobus) uperjen zoper prometno varnost, z namenom, več pokasirat.
Bi pa pripomnil, da je velika večina avtobusnih postaj projektiranih za en avtobus, tiste, ki so daljše pa niso daljše zato, ker bi cestno podjetje imelo višek asfalta ampak zato, ker tam ustavlja dva ali več avtobusov hkrati, ali pa tam parkirajo dlje časa. (kot npr Ljubljanska glavna avtobusna postaja)

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
...Sicer pa... ne vem zakaj zopet obujaš temo po enem tednu... saj si videl, da nimaš prav... Ali pač moraš še mal podrezat, če ti bo le uspelo, da boš mel zadnji post v temi, predno bo pozabljena
wink-1.gif
Sem počakal da boš odgovoril na zastavljeno vprašanje, ampak očitno res nimaš jajc, da bi povedal svoje mnenje.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
ja seveda... prav mene si čakal... no pa da te razsvetlim brezjajčnik... če je uzakonjeno je OK. Glede na to, da so avtobusne večinoma v strnjenih naseljih, kjer je dosti takih in drugačnih tišačev to samo podpiram. Zanimivo... mene za prehitro vožnjo še niso ustavili (n me tudi ne bodo). Tebe in tvoje "prijatelje" pa stalno... Malo čudno a ne? Očitno ima nekdo težave z avtoriteto, katero uveljavlja zakon. Če se ga ne spoštuje, te udari po žepu. Jaz nisem v proračun iz denarnih kazni prispeval niti eura, razen redarskega listka, kjer sem si bil pa sam kriv, ker nisem označil ure parkiranja. Še vedno se pa čaka kar nekaj tvojih odgovorov na vprašanja različnih uporabnikov... (pa to po vsej možnih temah, kjer se oglasiš) kdo je zdej brez jajc?
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
... kdo je zdej brez jajc?
wink-1.gif
Ti, ker še vedno nimaš jajc odgovorit na zastavljeno vprašanje , ali se ti zdi ustavljanje na avtobusni nevarno ali ne? oz. primerno ali ne.

Nazadnje urejeno:

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Am.. daj PROSIM preberi moj odgovor... al se pa nauč brat.. ker naslikat ti žal ne morem.... de...il...

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
sej tut če napišeš odgovor, si ga bo obrnil tako da bo njemu všeč. Kar poglej primerjavo z glavno avtobusno
smile-1.gif