ledice pod stekleno polico za osvetlitev ozadja TV

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Jap in po stari slovenski podjetniski logiki nabije ceno za vec kot duplo. In grem stavit da najbolj joka v gostilni kako je kriza in kako nic ne proda

Točno tako, to me spomne na neko gostilno v Lj. od včeraj kjer je več kot 20 miz bilo prostih, torek zvečer, eno uro pred koncem in natakar pravi, da samo pijače ne strežejo, ampak je potrebno vzeti še za jest
sprasujem se.gif

Post je malo ne vmesen, vendar se mi je zdela odlična primerjava, kako nekateri funkcionirajo
smirk-1.gif
, morda pri njih v glavi edino, ker jim logika ne dopušča, da se čez noč ne da takoj obogateti, čisti hazard nič drugega.

Nauk zgodbe, pijačo spil malo nižje od slednje, nauk za uporabnika pa naroči stvar na ebay, stvar je enaka, kakor pijača v sosednji gostilni
nahrung002.gif

Lp.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.373
301
83
Še ena off na tole...sorry

men je nazadnje natakar v enem lokalu na obali, ker nisem imel denarja, edini bankomat v Strunjanu je bil pokvarjen, prvi najbližji pa šele v izoli oz. portorožu..., skratka pridem, lepo kulturno vprašam če lahko s kartico, ker je edini bankomat v bližini pokvarjen, pa pravi, da lahko, samo nad 10€. Sm reku super, hvala za gostoljubje, pa čim več takih kot jst, pa se obrnu pa šou. Čeprou sm pol pr naslednmu k je mel spil čez 10, ampak me je pogrel. Zakaj sploh to dela bemo, včas vem, da je blo neki omejen oz zarad bančnih provizij, dans pa mislm, da to neb smel bit problem no?

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sem tudi sam se čudil, pa so mi iz prve roke povedal da so še provizije in jim še vedno ne dišijo kartice:(

bli z družbo v oštariji, se mal zavleklo čez delovni čas, pa reče ne morte s kartico plačat, ker ni šefa tuki. WTF?? Ok v detajle bogo dečvo nismo gnjavli ampak WTF??

jendomen

Pripravnik
30. apr 2008
357
11
18
Domžale
Lp
Potem pa rečeš da nimaš gotovine, da lahko plačaš samo z kartico. Pa naj se gostinec odloči ali ti bo pijačo častil, ali pa omogočil plačilo s kartico.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.592
6.671
113
pri taščici
Da se vrnem na temo...
Če komu ne diši ebay, nima paypala... (včeraj dobil prvo testno pošiljko z dx
wink-1.gif
) lahko čez en teden v hoferju kupi za 60 evrov kpl 5 metrov ledi in adapterja za 60 evrov in trileta garancije vlokalnem hoferju in ne na kitajskem...
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_30197.htm

No jaz sem zadevo pred cca 2 tedni "začasno" rešil s podelementno svetilko za 10 evrov (naslednjji teden tudi v hoferju http://www.hofer.si/si/html/offers/58_30194.htm jaz kupil v lidlu ), katero sem vezal na tedensko programsko uro. Naštimal sem da se mi vsak večer prižge in potem tudi ugasne ob določeni uri.

tistih nekaj w dodatno bom pa tudi prebolel. Zaenkrat zadovoljen, Ko bo viška denarja se mogoče lotim ledic.
Sliko bom kasneje prilepil s gsm

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
tisti hofer 5m trak je kot prvo svinjsko drag, kot drugo pa je po taki ceni nonstop na voljo v bauhausu

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
kaj bom preverjal ce sem ga na lastne oci videl v bauhausu v mb za ta denar in nikjer ni bilo omenjeno da gre za kako akcijo. mogoce pa so ceno spremenili

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
aja pa se trafo in daljinec sta bila zraven v kompletu, tukaj pa ce prav vidim gre samo za trak. samo jebemomater....cene pa imajo navite pri nas, ni kaj. taki traki so direkt iz kitajske skoraj 4x cenejsi in po vsej verjetnosti gre za identicno zadevo

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Nazadnje ko sem gledal je bila na ebayu kombinacija 5m rgb traku, daljinca in napajalnika max. 15 funtov. Ne razumem pa kaj pomeni VSA OPREMA?

EDIT: zlagal sem se, 20 funtov bo bolj prava številka, zdaj ko sem šel malo pogledat

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.592
6.671
113
pri taščici
sorry ampak ti res cudno gledas tako v bau kot v hoferju vsaj po linkih sodec
imam z obema dobre izkusnje. A ti delas v bau?

Je pa res da za hofer ne vemo tipa ledic.
link za 20 funtov v kpl prosin
btw to ni 4 * ceneje od hoferja, prav tako me zanima garancija po 30 mescih. kitajca ze zdavnaj ne bi vec najbrz na ebay, hofer pa zna se biti, "cez cesto"

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
glej, linke nisem jaz gor metal, povedal sem samo da sem tak komplet videl v bauhausu za 60€ in nikjer ni pisalo da gre za kako akcijo. in ne, ne delam tam.
za garancijo po 30 mesecih pa mi zelo dol visi, glede na to da so enobarvni 5m trakovi iz kitajske ze od 5 funtov dalje s postnino. in glede na sliko iz hoferja, gre za identicne stvari. ali mislis da so ti trakovi iz hoferja hand made in usa, da upravicujejo ceno?
Razen tega ko ti bo hoferjev crknil po 3 letih, bos sel cez cesto in kaj mislis kaj bo? bodo potegnili izpod pulta nov trak? seveda ne, ker ga ne bo vec. dobil bos denar nazaj in ostal brez traka

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ta trak v hoferju je vsaj 2x dražji kot na ebayu, pa še zanič je povrh vsega ker ima samo 150 lučk.

Sam sem kupil 5m bel (rgb ista cena) 5050 300lučk, vodoodporen , dimmer, 120W 10A napajalnik za 42eur. Poglej koliko to stane v sloveniji, samo za tak napajalnik hočejo 80 eur in več (dobiš ceneje itak).

Ta iz hoferja je slabša verzija 3258 (a kolk je že številka), pol manj lučk, pa še barve ne spreminja tako kot 5050 tukaj imaš dejansko samo rdečo zeleno in modro, lahko sveti vsaka posebej, medtem ko pri 5050 lučke same spreminjajo barvo. Pa še nič ne piše a je vodoodporen a ni.

Evo še ta je boljši

http://www.ebay.com/itm/5M-12V...=item3a79c51ed1

sad

Guru
24. avg 2007
21.014
9.660
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
sem tudi sam se čudil, pa so mi iz prve roke povedal da so še provizije in jim še vedno ne dišijo kartice:(

bli z družbo v oštariji, se mal zavleklo čez delovni čas, pa reče ne morte s kartico plačat, ker ni šefa tuki. WTF?? Ok v detajle bogo dečvo nismo gnjavli ampak WTF??
Ob plačilu s kartico ne moreš zbrisat računa.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.961
1.841
113
Pa res, sploh opazil nisem da je 3528 verzija. Vazno da je hofer cez cesto in da bo hanza srecen in mislil kako ugodno je kupil
smile-1.gif