Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Električni brivnik?Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Turbo grelnik vode
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Električni brivnik?Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Evo, hoferjeva Muller licht je crknila. Prejle jo opazujem kako nekaj mežika v hodniku, čez pol ure žena reče da je žarnica pregorela v hodniku.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Evo iz embalaže prepisano stevilo vklopov/ur delovanja(za E27 žarnico)
Hofer muller light 100k /25k h
Emos 55k /25k h
Canyon 25k. /50k h
Ce ti crkne v treh mesecih pomeni da si imel jurja vklopov dnevno pri hoferju
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
...v prehodnem hodniku (torej veliko vklopov/izkopov) imam montiranih 8 x LED - gu10....ker so bile prej halogenke , sem jih postopoma menjal z LED, kar je prišlo pod roko, pa da je imelo kolikor toliko normalo ceno(0 ebay variant)......do sedaj so zdržale
PHILIPS - 3 leta
LED(HOFER-mullerlight) - 2 let
LED(HOFER-mulerlight) - 3,5 meseca ( ta je zadja crknila, teh.podatki pa so bili najboljši
IKEA - 3 mesece
osebno bi rekel da je vzdržljivost pri aplikacijah z velikovklopi /izklopi v primerjavi s halogenkami približno enaka.
A zdaj smo.pa tecni? Najbrž smo tudi tecni ker piksne in ostalo embalažo pripeljemo do koša za odpadke in je ne vržemo skozi okno avtomobila.Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Všeč mi je, da ste eni tako tečni, da nosite menjati nazaj. Naj zvišajo kvaliteto.
Tista, ki je pa napisala da 2 novi žarnici ne delata, jaz sem moral dostikrat malce ukriviti tisti jeziček v grlu za žarnico navzgor, da so delale, zgleda so malce krajše te led žarnice kot dobre stare YU žarnice.
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Mislim, da je mislil v dobrem smislu tečni, da bodo dvignili kvaliteto, ker se jim ne bo izplačalo, da se masovno vračajo. Ko bo Ikea v Ljubljani, se bo izplačalo kampanjsko hišo opremit z LED, kupit 120% potreb žarnic in potem ob priliki reklamacije žgat, kar bo pocrkalo. Ikea LED je namreč 5 let garancije in bi morale biti žarnice tako rekoč po štartnem nakupu nato zastonj.