LCD 32inch

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
OLED, ki ga množice ne bodo kupovale še 5 let ja......... kaj je dobil LG na sejmu je čisto irelevantno, ampak kaj se prodaja po trgovinah. Meni osebno je na kateremkoli Philipsu ali Samsungu slika lepša kot na kateremkoli LG-ju, temu primerno je LG tudi poceni.

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Lg je drugokategornik.
Ja zato je pa LG na letošnjem CES dobil kar nekaj prestižnih nagrad. Med njimi tudi najbolj cenjeno nagrado, in sicer za OLED 55EM9600, kot najboljši izdelek sejma. Philips pa zgleda, da se sejma sploh ni udeležil. Škoda, če ne drugega bi lahko predstavil vsaj kakšen mlinček za kavo, če že televizorja ne more.

Sem gledal LCD-je in na koncu kupil Philipsa 46PFL 9706, LG sploh nima modela konkurenčnega temu, tako da prosim.....
Razen mogoče LG 47LW980S, ampak mi slka niti približno ni bila taka kot na Philipsu.

Ambilightr pa je še dodaten bonbonček
cheer.gif
. Imam že tretji LCD z ambilightom. Brez tega več ne gre.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kašne smeti le....želel si top shit robo in mi ti jo svetujemo. Če pa želiš drugorazredno robo ala LG pa izvoli:)
No, Samsung je tudi top.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kako, če so pa vendar najboljši
confused-1.gif
To nima veze.
Pioneer je tudi opustil proizvodnjo plazem.
IBM pa laptopov.

(pa da bo jasno: ne trdim, da so najboljši, ampak da nima eno veze z drugim)

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Pred kakim letom so Kitajci odkupili kompletno TV proizvodnjo Philipsa. O blagovni znamki Philips je bilo rečeno, da se bodo kasneje dogovarjali. Cilj Kitajcev je preplaviti cel svet z njihovimi televizorji. Kot prva naj bi bila na vrsti Evropa. Doma pospešeno gradijo nove
proizvodne firme.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Alijen, ker praviš, da se ti preveč ne mudi z nakupom, bi ti najprej svetoval, da premisliš, če je kakšna možnost predelave teh tvojih omar. Se mi zdi, da je kupovanje 32 " 3D televizorja malo nesmiselna, edino če ga boš gledal z enega metra razdalje. Smisel 3Deja je, da dobiš občutek, da se nahajaš sredi dogajanja. Svetujem ti, da greš v trgovine in malo primerjaš med seboj različne televizorje tako z aktivnimi, kot s pasivnimi očali. Pasivna očala imajo kup prednosti pred aktivnimi, so mnogo lažja, ni prepletanja slike, ne rabiš baterij, slika je veliko bolj svetla, so poceni, pa še ob nakupu LGeja dobiš cca 5 komadov priloženih, kar je pa še najpomembnejše, ne povzročajo glavobola. Tudi Philips nudi napredno pasivno tehnologijo, samo njihovi televizorji imajo vgrajene LGejeve panele. (Nekateri "strokovnjaki" so mišljenja, da je slika v Philipsovem televizorjo z LGejevim panelom lepša, kot v LGejevem televizorju. Pogoj za to ugotovitev pa je, da najprej vidijo, katere firme je televizor).
Čez 2-3 mesece pridejo v trgovine letošnji modeli, pri katerih bodo odpravljene pomanjkljivosti (bolj uporaben internetni brskalnik, zadnja verzija Flash Playerja), ki jih imajo lanski SmartTVeji.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Problem teh omar je ker je to kompletni sestav od stene do stene z omarami vred. Tega foter sigurno ne bo vrgel stran. Kar se tiče 3d-ja imam samo čisto iste pomisleke. Žal pa ga ne bom kupil jaz
smile-1.gif
Niti ne bom na koncu jaz odločil kateri bo. Samo zbiram predloge. Jaz sem že dolgo za minimalističen videz v dnevni sobi ampak zgleda da pri njem to še en čas ne bo aktualno. Res je ne mudi se in samo gledam kaj in kako. Tam je pa cena bila zanimiva glede na to kar ponuja

Podobne teme