LCD 32inch

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Doma imamo namen nabavit nov tv. 32ka ker gre edina v tisto luknjo v dnevni sobi. Torej naj bi imela 3D internet in vse ostale stvari. Sem gledal Samsung UE32 D6000 ampak nikjer pa ne najdem višjega modela recimo vsaj 6300.
Zanima me kaj je trenutno top shit pri tej velikosti in če je kje v Sloveniji kaka dobra trgovina s televizorji. Ker 32inch modeli se dajo dobit po večini samo najslabši v seriji.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Ok te osvetlitve se lih ne rabi
smile-1.gif
Pa cena je tudi že ohoho. Sem gledal v Avstriji v Mediamarktu Samsung 32ka D6700 za 777€ Tisto se mi zdi en boljših

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sprašuješ o top shitu in povedal sem ti kaj je top shit. Ne mi sedaj, da je predrag...
smirk-1.gif

in ja, osvetlitev potrebuješ, ambilight ni samo zato, da je lepo veš
smile-1.gif

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Torej philipsa bom dal v luknjo ki je 80cm široka in bo prišel nekje na 2-3cm na vsaki strani mi bo pol ostalo kaj mi če osvetlitev. Drugače bi blo če bi to lahko dal na steno. Ampak pol bi sigurno iskal vsaj 46ko
smile-1.gif

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Za ceno tega Philipsa dobiš že dva LGeja.
Tukaj si oglej, kaj nudi LG: http://geizhals.at/?cmp=632117...leichen+#xf_top
Tu pa poglej, kaj se dobi pri nas: http://www.ceneje.si/avdio-vid...00_-_CX0021098D

Model kupuje top shit robo, torej dejva temu rečt, da bi želel imeti Golfa GTIja, štirivratnega, ti mu pa ponujaš Kio ceed.

"za ceno philipsa dobiš dva LGja"
hysterical-1.gif
Itak!
Ti razmišlaš podobno, kot moja žena. Ona je ponosna lastnica Mercedesa "top shit", jaz pa revček Golfa. Ona ima avto skoraj vsak mesec enkrat na servisu. Moj Golf (10 let star) pa razen pregledov v garanciji še ni videl servisa.

Mislim, da moraš biti skregan z zdravo pametjo, da bi kupoval 32" TV za 1000€.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
3 je znanci imajo ( dva še imata ) LGje, vse crkuje, slika plastelinasta, sfiltrirana da bolj ne more bit. Da ne govorim o zvoku. Smeh na kubik.
Enemu je predkratkim f"ilm počil", ker mu je pri 9xxx seriji se odlimal prednji del ( steklo ) in je na vpogled prišla pena. Pri drugem se bo pa kmalu, ker so že podobni indici, kot jih je imel prvi. Pa vse ven iz garancije.

Philipsi delajo tako dobro, kot so vešči uporabniki. Če pa kar tako updajtaš, pa obenem update še ni iz p4c. strani....

Torej, kje je pa tu po tvojem logika?

Drugače pa pohvale ženi; ima okus za avtomobile !

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Samsung je tudi top po specifikacijah. Edino končna obdelava , tisith par malenkosti mu zmanjka do top top!
Lg je drugokategornik.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Samsung je itak prvi med favoriti. Sam ne za ceno 900€:) Zgleda da bom šel gor gledat v avstrijo v mediamarkt tega za 777€.

mamomu

gps navigator
21. jul 2007
2.493
0
36
53
Varoš!
Kje pa samsungu šepa končna obdelava?
A to, da preko USB prebavi vse - philips pa ne?
A to, da za isti denar dobiš boljši tv od philipsa?
A to, da je celo LG prehitel philipsa po kvaliteti slike?
Ali to da Philips vgrajuje v svoje tv-je LG panele, ampak brez vseh bombončkov ( pretvorba 2D v 3D )?

Simon, daj prosim pomiri se že z favoriziranjem tvojih dveh znamk ki ju prodajaš.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:
Ali to da Philips vgrajuje v svoje tv-je LG panele, ampak brez vseh bombončkov ( pretvorba 2D v 3D )?

Simon, daj prosim pomiri se že z favoriziranjem tvojih dveh znamk ki ju prodajaš.

Philips 9xxx serije so bolj nabite s tehnologijo; pika na i je multi konzola ( 3v1 z vgrajenimi zvočniki, aluminijasti daljinec itn...o tem govorim o malenkostih, ki včasih prevagajo tehtnico )
O USB podpori ne bom govoril, ker je splošno znano kaj kdo podpira...nikjer pa ni govora o DLNAju in NetTvju...
Glede LGja in ostalega kar si napisal pa samo...
Bullshit; moderator je začel s spamanjem. Kje ti zbrišem post?
uf-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Citat:
Uporabnik mamomu pravi:

Philips 9xxx serije so bolj nabite s tehnologijo; pika na i je multi konzola ( 3v1 z vgrajenimi zvočniki, aluminijasti daljinec itn...o tem govorim o malenkostih, ki včasih prevagajo tehtnico )
O USB podpori ne bom govoril, ker je splošno znano kaj kdo podpira...nikjer pa ni govora o DLNAju in NetTvju...
Glede LGja in ostalega kar si napisal pa samo...
Bullshit; moderator je začel s spamanjem. Kje ti zbrišem post?
uf-1.gif

Da ne boš spet za brez veze, kot že ničkolikokrat prej, zbrisal post.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Torej Philips sigurno ne bo. Glede na cene je očitno predrag. Sploh 32ka. V big bangu sem vprašal pa jim ni problem recimo dobavit novega samsung model D6570 ampak bo komaj v marcu ali aprilu. Za ceno pa še tudi nisem vprašal. Itak pa se s tv-jem ne mudi. Zanima me pač, ker vem da več glav več ve in nekateri tudi bolj poznate tv-je in razliko med njimi

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.901
55
63
Citat:
Lg je drugokategornik.
Ja zato je pa LG na letošnjem CES dobil kar nekaj prestižnih nagrad. Med njimi tudi najbolj cenjeno nagrado, in sicer za OLED 55EM9600, kot najboljši izdelek sejma. Philips pa zgleda, da se sejma sploh ni udeležil. Škoda, če ne drugega bi lahko predstavil vsaj kakšen mlinček za kavo, če že televizorja ne more.

Podobne teme