Mojega sem naučil tako da sam počisti za sabo, no ja ...
Priponke
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da malo obudim temo!
Danes se je direkt na travnik pred našo hišo,kjer se igrajo otroci, ta stari pa nabirajo regrat, usrala ogromna doga, lastnica pa je le pogledala stran!Bil sem tako šokiran, da je tudi napizdil nisem, jo bom pa naslednjič toliko bolj, pa še slikal jo bom in sliko prilimal sem!!!
P.S.: To sicer ni osamljen primer, ta travnik je postal v zadnjem času priljubljeno stranišče za pse, ki jih pripeljejo lastniki iz bližnjega bloka!!!
Si pa res smešen!!! Mi parkiramo pri njih!?Citat:
Uporabnik olfa pravi:
Ti vam vračajo k jim parkirate tm
Citat:
Uporabnik Car pravi:
S tem, da bo dal lastnik tja tablo, bo pa res vse narejeno....
drugič rokavičke s sabo. vzameš drek, ga malo pomeškaš pa daj ženski v torbico, za vrat, v kapuco, v nakupovalno vrečko... pa hitro tečeš stran če te opazi.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da malo obudim temo!
Danes se je direkt na travnik pred našo hišo,kjer se igrajo otroci, ta stari pa nabirajo regrat, usrala ogromna doga, lastnica pa je le pogledala stran!Bil sem tako šokiran, da je tudi napizdil nisem, jo bom pa naslednjič toliko bolj, pa še slikal jo bom in sliko prilimal sem!!!
P.S.: To sicer ni osamljen primer, ta travnik je postal v zadnjem času priljubljeno stranišče za pse, ki jih pripeljejo lastniki iz bližnjega bloka!!!
za hitro pa res ne bi blo problema, ko bi takle pjes za njim zaštartuCitat:
... pa hitro tečeš stran če te opazi.
A kje piše, kakšen nož je dovoljen za nabiranje regrata? Ni? Ok, pol.Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pezda, sam a si predstavljaš, kako boš razložil polcajem, da si regrat nabiral s takim nožem, da si lahko dogo nataknil gor....
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Da malo obudim temo!
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pogruntaj, kje baba stanuje in ji drek razmaži po vratih stanovanja.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pa da ne bi svojega dreka okol prenašal v vreči, je najboljš, da ga kar v originalni embalaži tja dostavim in skipam pred vrata....