Ker nočem dreka na svojem, zato vodim psa na tuje sratCitat:
Uporabnik Roberto pravi:
Lej, tudi jaz plačujem davke, zakaj se ne smem usrat na tvojem dvorišču pred vrati?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Roberto pravi:
Lej, tudi jaz plačujem davke, zakaj se ne smem usrat na tvojem dvorišču pred vrati?
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Se pravi da drugi "Capli" lahko serjejo po tvojem dvorišču. Mislim.... kar nočeš, da kdo stori tebi, ti tega ne delaj drugim.
Lej, ...men baba ne pusti srat po dvorišču, jst ne pustim pjesu in normalno da ne bom pustil niti drugim , nekje pa je treba srat , ...otroško igrišče pa je bolj taka skupna nevtralna lastnina, pa še pretepst me ne morjo, če že nima glih ata zraven slučajno, ampak takrat pa tak ne upam tja.Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Uporabnik Roberto pravi:
Se pravi da drugi "Capli" lahko serjejo po tvojem dvorišču. Mislim.... kar nočeš, da kdo stori tebi, ti tega ne delaj drugim.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Sej capl ni nikjer napisal, da on drugim serje pred vrati.
Citat:
Ker nočem dreka na svojem, zato vodim psa na tuje srat
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Saj ne on ampak njegov pes.
Ja genau das, tko ajnfoh je vse to, aneda. Kradejo, lažejo in bolhe jejo tut?Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Vse je v glavah.Opažam, da tisti, ki pse puščajo prosto srati po zelenicah (ne da bi pobrali iztrebek) tudi striktno parkirajo pred vrati nakupovalnih centrov in na parkingih, rezerviranih za invalide. Pa niso invalidi -vsaj fizični ne. Mentalni pa vsekakor. Kako je že oni pisatelj dal naslov eni knjigi... -jara gospoda.