Zato ker je to lahko cisto soliden druzinski avto, tako kot "civilni" avto, ki mu murcielago ne more uiti.Citat:
Uporabnik colos pravi:
bravo mac77
končno en ki me podpira. Pri vseh testih v raznih avto revijah vedno hvalijo neke avte s 400+ konjev. Nikoli ne dajo za primerjavo tega. Ne razumem v čem je fora. Po moje jih boli, da jih scat pelje karavan, s katerim lahko brez problema pripelješ kišto pira.
Zakaj to ne bi mogel biti superšportnik?
Zanimivo, ko ''civilni'' avto, kateremu Murcielago ne more uiti, nato sam ne more uiti še bolj civilnemu avtu, kot je Fiat Stilo...Citat:
Uporabnik alesi0 pravi:
Zato ker je to lahko cisto soliden druzinski avto, tako kot "civilni" avto, ki mu murcielago ne more uiti.
Klik
Mogoče je pa še bolj zanimivo, da tega niso sprobali s kakšnemu superšportnikuCitat:
Uporabnik XXXL pravi:
Zanimivo, ko ''civilni'' avto, kateremu Murcielago ne more uiti, nato sam ne more uiti še bolj civilnemu avtu, kot je Fiat Stilo...Citat:
Uporabnik alesi0 pravi:
Zato ker je to lahko cisto soliden druzinski avto, tako kot "civilni" avto, ki mu murcielago ne more uiti.
Klik
Drag race...
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
eh, kaj bi mero,
posliki, zravn pa za mero polozi eno blontno
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
prebiram temo, gledam slike in se mi pojavi eno zanimivo vprašanje. Je kdo pomislil kako so uporabni ti superšportniki?
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Uporabnik alesi0 pravi:
Klik
Drag race...