Kar se JNA kasarniškega radia tiče...preverjeno pri večih "đombah"...vse kar ni dišalo bo điđi miđi (kot reče Halid v rekLJam) je naletelo na neodobravanje...in celo kaj hujšega (pretep...zagovor na višjih inštancah) že če je bil điđi miđi iz kake druge repubLJik kot iz srbije je bilo joj...in po videnem (odraščal v 90's) zgodbice iz JNA potrjujejo obnašanje čoporativcev v 90's...in glede na to rekLJam se niso stvari bistveno spremenile tudi dandanes!
Itak..vidiš, da je pobec ves zmanipuliran..jaz sem ga hotel zadnjič malo prestrašiti s KOS_om iz armije, pa mi je policaj Apollo s svojo vnemo uničil stvar..Daj ne seri. Cel vojaški rok sem preživel v Srbiji, pa sem vsako nedeljo zvečer na ves glas poslušal poslušal Marjana Kralja in se ni nihče obregnil. Še radi so prisluhnili.
jaz živim pod skalo zato imam tak vzdevek inu tudi nisem še slišal za tele tiče. sedaj a se je s tem za hvalit ali ne pa ne vem...u fak, kje js žvim? nisem slišu še za nobenga
pa kdo so tile modeli v reklami sploh?
Zgleda da jih pozna sam povprečen pivec laškega piva...
Edit: zdaj pa študiram in mi nekaj ni jasno: kdo je povprečen pivec laškega piva?
x 2Daj ne seri. Cel vojaški rok sem preživel v Srbiji, pa sem vsako nedeljo zvečer na ves glas poslušal poslušal Marjana Kralja in se ni nihče obregnil. Še radi so prisluhnili.
Jaz vse poznam, pa nobenega pira ne pijem..verjetno je to stvar splošne razgledanosti.
Tako jeker rokumunski nastopajo na gospodarcu in po prireditvah na mesečnem nivoju.
sprijaznit se je treba, da balkan je tukaj p ače se to hoče ali ne.