Laško rekLJam

erikson

Guru
25. avg 2007
22.682
6.444
113

Očitno je marketinška agencija ocenila, da bodo lahko za celotno regijo uporabili isto kampanjo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.373
5.646
113
Nevem...naj me nekdo preprica v nasprotno...

Laško ni iz Ljubljane kjer je rekLJam snemana... Zato izbiro ćefurćine v najleošem mestu na svetu nje nekako povezujem z Opankarjem...tudi igralci sami so nekako njegovi dvorni... Manjka samo še kakšna Daniela... :)

• Všeč mi je
Reactions: Oakey in Mr_Wolf

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Hehe, sem prov cakal kdaj se bo nekdo spotaknil ob tole...

Sm pa tud jest razmisljal, kaj je fora da so sami juznaki notr... isto bi se dalo narest tud s slo glasbeniki, pa bili precej bolj gledljiva.

In ja, zoki se ponovem vmešava tudi v marketing pivovarne Laško, in jim vsiljuje svoje prijatelje in ljubljano...

Mogoče je kaksno skrivno sporočilo v reklami, da ne bomo JJ volil?

• Všeč mi je
Reactions: Oakey in Mr_Wolf

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Jaz mislim da je problem. Da žabarji ne morete prebolet da je Laško pivo bolše od tiste scalnice od Uniona . Pa sedaj iščete napake v reklamah in kdo je v reklami igra..:fredi::bonk:

Nevem eni kaj so vam naredili Čefurji kot jim pravite da eni prav v vsaki objavi omenjate itn.. Al je to samo foušija pa neznate drugače izrazit kot nacionalizmom itn.. :confused:

• Všeč mi je
Reactions: krko

Kamele0N

23. jul 2008
42.373
5.646
113
No ja ko si tako pameten z nacionalizmom... Bi bila kontra rekLJam sploh možna v slovenščini na ulicah BEOgrada pa da bi not igrala golica?

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
meni je pa zanimivo, kako se danes, ko v vsaki trgovini najdeš odlična craft piva, še vedno najdejo ljudje, ki se pričkajo, ali je boljše laško ali union, čeprav gre pri obeh za povprečna lagerja...
včeraj sem držal v rokah piksno od karlovačkog. na njej je pisalo "polnjeno v sloveniji, polni pivovarna laško union d.o.o., ljubljana". mi se gremo lokalpatriote, za nizozemce pa je to vse eno in isto..

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Kamele0N

Zakaj ne bi bila možna... Možna ne bi bila zaradi istega primera kot je sedaj z to reklamo.. Vedno se bodo našli tebi podobni ki jih nekaj moti itn..

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Šele leta 1968 smo v Sloveniji dobili prvi televizijski dnevnik v Slovenščini v ogromno veselje slovenskega naroda. Toliko o osvoboditvi.
Sedaj v zadnjih letih pa čisto povsod rinejo nazaj v čas pred letom 1968. In to je žalostno. Počasna likvidacija Slovenije.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

Kamele0N

23. jul 2008
42.373
5.646
113
Kamele0N

Zakaj ne bi bila možna... Možna ne bi bila zaradi istega primera kot je sedaj z to reklamo.. Vedno se bodo našli tebi podobni ki jih nekaj moti itn..

Možna bi bla samo v tvoji glavi....medtem ko sam pri sebi dobro veš da šabani + henčki ne bi šli dobro skupaj. Zaradi vašega nacionalizma...

Pa preden začneš nabijat kaj kontra...vprašaj kakega starejšega ki je bil v JNA...kasarne so imele vedno svoj radio...pa vprašaj kolx se je lahko vrtelo kaj NEšabanskega...in kakšen je bil odziv ČE se je...

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Možna bi bla samo v tvoji glavi....medtem ko sam pri sebi dobro veš da šabani + henčki ne bi šli dobro skupaj. Zaradi vašega nacionalizma...

Pa preden začneš nabijat kaj kontra...vprašaj kakega starejšega ki je bil v JNA...kasarne so imele vedno svoj radio...pa vprašaj kolx se je lahko vrtelo kaj NEšabanskega...in kakšen je bil odziv ČE se je...

Veš kaj jaz se z tabo ne bom preganjal.. Ker nisem nacionalist tako kot ti.. Če te moti reklama jo ne glej ne pa tukaj nabijat v prazno da si nekaj več kot drugi.:bonk:

Pa Lep dan še naprej

Kamele0N

23. jul 2008
42.373
5.646
113
:) nacionalist si reku... Natanko en dan nazaj sem isto vprašanje zastavil svojemu best frendu z koreninami od doL (starši)...in se mu smeju ko je začel neki mucat nazaj v tvojem stilu :D

Kar se JNA kasarniškega radia tiče...preverjeno pri večih "đombah"...vse kar ni dišalo bo điđi miđi (kot reče Halid v rekLJam) je naletelo na neodobravanje...in celo kaj hujšega (pretep...zagovor na višjih inštancah) že če je bil điđi miđi iz kake druge repubLJik kot iz srbije je bilo joj...in po videnem (odraščal v 90's) zgodbice iz JNA potrjujejo obnašanje čoporativcev v 90's...in glede na to rekLJam se niso stvari bistveno spremenile tudi dandanes!

Btw....ko si tako pameten...glede tega "pa jo ne glej če ti ne paše"....kako se lahko losam HanziTV prispevka? Poznaš kak trik? Pa potem ti plačuj več ko nas bo vedno več in več takih...ker so ti všeč take rekLJam ;)

• Všeč mi je
Reactions: brane_new

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Jaz vidim samo to.. Da ti živiš v preteklosti v obdobju bivše Juge.. In te vse moti..

Na tvoja glupa vprašanja ne bom več odgovarjal.. Pa veselo skači po luftu zaradi te reklame vse pove o tebi ko odpreš tako temo.. ;)

In še enkrat in zadnjič: LEP DAN ŠE NAPREJ ...

Kamele0N

23. jul 2008
42.373
5.646
113
Jaz vidim samo to.. Da ti živiš v preteklosti v obdobju bivše Juge.. In te vse moti..
Jaooo brate :) pa ravno v tem delu si zabrLJo BIG time :D

Jaz se ravno hudujem zato ker kreatorji te rekLJam živijo v YU preteklosti...in nas silijo v YU kolhoz nazaj... Nisi nič gledal TV sedaj okrog 1. maja? Povsod neka nostalgija na preteklost ki mi jo ti hočeš podvalit :poreden:

Danes rekLJam...jutri SSSS v parlamentu...evo ti preteklost...ko da živimo u Srboslaviji...

http://www.slovenskenovice.si/novic...e-tudi-socialna-stranka-srbov-slovenije-43423

E moj Deky...a ti boš zihAr za NSi...vem jaz tebe :p

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Jaz sem dal vse to skoz, pa se sploh ne spomnim na jugo, armijo pa še posebej ne..ti pa nikakor ne moreš pozabiti, da so tvojemu staremu poveljevali v cirilici..:p

Kamele0N

23. jul 2008
42.373
5.646
113
No no sej ta kolektivna izguba spomina...dobr si tole prkazu...se kar vklapljaš v zgodbo ;)