Dioptrija -6, šla je preko https://www.doktor1a.com/operacija-oci/ , ker je bil pregled 25€ in če se odločiš za operacijo je všteto v ceno. Končna cena je bila 2100€ imeli so še eno akcijo v juniju. Izbiraš med tremi metodami, kar ti predlagajo.lahko kaj več poveste, starost, dioptrija, kaksno je stanje po operaciji, kaksne tezave med in po?
iz - 6 na OK ... wau, superDioptrija -6
iz - 6 na OK ... wau, super
jest mam zaenkrat -1,5 na obeh očesih enako, brez cilindra ali kaj so že ene oznake. Starostno pač
Meni so pred sedmimi leti spravili iz -8 na 0. Sedaj pa imam pri branju +2, za računalnik pa +1,5.iz - 6 na OK ... wau, super
jest mam zaenkrat -1,5 na obeh očesih enako, brez cilindra ali kaj so že ene oznake. Starostno pač
Pred par meseci sem tam opravil pregled preko A1. Pregled vrhunski na vec masinah... Potem se pogovor z doktorjem ki pravi da imam oci popolnoma zdrave vendar z starostno (55) dioptrijo 1.6. Predlaga zamenjavo lec (rutinska operacija manj od ure za obe oci ), en tip lec bi prisel z max popustom 5.000€ drugi cenejsi 4.000€ za obe oci. Tako da nevem kaj so tebi delali za 2.100. Sicer potem v pisarni me je tajnica v slovenskem jeziku totalno iztirila ker je zacela zadevo obravnavati kot branjevka na trznici . Ce takoj isti hip dam 100€ are bo xx popusta ce dam 500€ are bo xxx popusta in moram dati takoj zdaj ,jutri ni vec mogoce za to ceno...zato sem se pobral...Dioptrija -6, šla je preko https://www.doktor1a.com/operacija-oci/ , ker je bil pregled 25€ in če se odločiš za operacijo je všteto v ceno. Končna cena je bila 2100€ .
Operacija je bila po metodi LASIK. Ni bilo pa nič na napotnico ampak vse samoplačniško. Je bilo pa isto če se da aro je tok popusta, ampak to mislim če se meniš preko A1.Pred par meseci sem tam opravil pregled preko A1. Pregled vrhunski na vec masinah... Potem se pogovor z doktorjem ki pravi da imam oci popolnoma zdrave vendar z starostno (55) dioptrijo 1.6. Predlaga zamenjavo lec (rutinska operacija manj od ure za obe oci ), en tip lec bi prisel z max popustom 5.000€ drugi cenejsi 4.000€ za obe oci. Tako da nevem kaj so tebi delali za 2.100. Sicer potem v pisarni me je tajnica v slovenskem jeziku totalno iztirila ker je zacela zadevo obravnavati kot branjevka na trznici . Ce takoj isti hip dam 100€ are bo xx popusta ce dam 500€ are bo xxx popusta in moram dati takoj zdaj ,jutri ni vec mogoce za to ceno...zato sem se pobral...
Mešaš jabolka s hruškami. Laserska operacija je brušenje roženice, tebi so pa predlagali menjavo leče v očesu, verjetno s torzično, ki je draga kot pes. Moja laserska operacija je stala pred sedmimi leti v Zagrebu 2300€, od takrat so pa cene verjetno malo padle.Pred par meseci sem tam opravil pregled preko A1. Pregled vrhunski na vec masinah... Potem se pogovor z doktorjem ki pravi da imam oci popolnoma zdrave vendar z starostno (55) dioptrijo 1.6. Predlaga zamenjavo lec (rutinska operacija manj od ure za obe oci ), en tip lec bi prisel z max popustom 5.000€ drugi cenejsi 4.000€ za obe oci. Tako da nevem kaj so tebi delali za 2.100. Sicer potem v pisarni me je tajnica v slovenskem jeziku totalno iztirila ker je zacela zadevo obravnavati kot branjevka na trznici . Ce takoj isti hip dam 100€ are bo xx popusta ce dam 500€ are bo xxx popusta in moram dati takoj zdaj ,jutri ni vec mogoce za to ceno...zato sem se pobral...
Zivljenje me je izucilo, da sem zacel bezat od trgovcev, ki prevec casovno omejujejo super ugodne ponudbe.Pred par meseci sem tam opravil pregled preko A1. Pregled vrhunski na vec masinah... Potem se pogovor z doktorjem ki pravi da imam oci popolnoma zdrave vendar z starostno (55) dioptrijo 1.6. Predlaga zamenjavo lec (rutinska operacija manj od ure za obe oci ), en tip lec bi prisel z max popustom 5.000€ drugi cenejsi 4.000€ za obe oci. Tako da nevem kaj so tebi delali za 2.100. Sicer potem v pisarni me je tajnica v slovenskem jeziku totalno iztirila ker je zacela zadevo obravnavati kot branjevka na trznici . Ce takoj isti hip dam 100€ are bo xx popusta ce dam 500€ are bo xxx popusta in moram dati takoj zdaj ,jutri ni vec mogoce za to ceno...zato sem se pobral...