Lancia Delta

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Za športnike po srcu?
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
kateri lexus pa je cenejsi od lancie???? LOL
dej sam res... enim se cist meša...

ko hondoid si, sam da pališ na lancio...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
sem vedel, vmesal bos poleg rally specialke, ki niso za navadne smrtnike... pacijent.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Dajta raje primerjati "civilne" variante obeh avtov. Za obdobje zadnjih 15 let (kaj dosti več itak Lexus niti ne obstaja) itak zmaga Lexus. Lancie so napol zastonj. Le Thesisu pa bi jaz dal kapo dol, od avtov ki so nastali v recimo zadnjih 15 letih.

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
vsak dan vidim belo lancio... pa mi ni všeč... sicer pa rinjenje lancie v nek premium razred A3 in pa BMW1 je itak smešen... ker ne bo nikoli to ta avto za v ta razred... bo treba še malo stavri se naučiti... pa vso elektroniko ki jo nabutjajo not narediti uporabno...

delta je samo drag bravo... žal premalo za bmw1...

da ne govorimo o motorjih...
Tule pa močno brcaš v temo. Lancia je že bila premium in ni razleoga, da ne bi bila ponovno. In je kvečjemu konkurenca BMW3, ne BMW1 ...

hmmmm.... sem šel zdej vidu kok je velka... no ja... bravo na steroidih... premium pa še ne pomeni da daš notri hude materale in je to to... ker italjani tako razmišjajo se thesis in podobne stare kappe tako močno cenjene... premuim je lahko tudi osnovna bmw1 .... sicer pa se o lepoti prepirat je brezveze.... cene na avto-netu povedo ogromno o tem kaj si večina misli (ne pa vse)... al je pa večina zabita?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
BMW je cel (od 1 do 7) premium znamka ...
In premium je predvsem image oznaka ... Moč znamke, ne lastnosti modela.
In ja, Lancia je bila premium znamka. In ima možnost postati spet - če bodo znali. Ampak to je pa že druga pesem.

novinec

Zelenc'
11. mar 2008
8
0
1
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
kateri lexus pa je cenejsi od lancie???? LOL
dej sam res... enim se cist meša...

ko hondoid si, sam da pališ na lancio...

Bolj mu paše "roveroid"
evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
točno tako, potem pa so ga zaceli srat s prejsno delto, ki ni bila nicemur pdoobna... pa tudi kappa ni bila nic posebnega vec, proti prej themi..itd... izgubili so se v času in prostoru.

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
Zanimiva tale Delta - bo treba it probat.

Ne vem pa kaj nekatere moti dejstvo, da je delta narejena na platformi Brava in ima celo nekatere elemente v notranjosti iste? Gre za koncern, ki gleda, da stroške sklesti kolikor je le možno. To ne velja samo za njih, temveč za vse proizvajalce. BMW se povezuje s PSA - je kdo piskal zaradi tega? Motorji enega proizvajalca se njadejo tudi v drugih znamkah - pa kaj, sploh če gre za kvaliteten motor.

Mene je koncernsko mišljenje zmotilo, ko sem obvolanske ročice od Mondea videl v Aston Martinu. To seveda ni v redu, saj slednji stane 10-kratnik prvega.

Dalje, sploh ne razumem kaj folk opeva ta BMW1 - razen dejstva, da ima zadnji pogon je en crap od avta, sploh za ceno katero plačaš zanj. Avto nima nobenega prostora znotraj, kvaliteta izdelave je bila vsaj pri tistemu, ki sem si ga sam ogledal na zelo slabi ravni, cena normalno opremljenega je nerazumljivo visoka, itd. Ampak ja, ker trg narekuje potrebe in ceno se tudi taki avtomobili prodajajo. Samo naj mi nihče ne daje BMW 1 za pojem kakovosti in uporabnega prestiža.

Lancia ima pa še veliko dela, da se bo spravila nazaj v premium. Predvsem morajo "spacati" modele, ki se bodo dejansko prodajali v večjem številu. Thesis - ja no ali ti je zelo všeč ali pa ti je nagravžna. Razloga, zakaj bi šel ta avto kupit nov ne najdem. Treba je narediti avto, katerega bodo ljudje takoj dali v izbor vozil za nakup. Če ti stranka niti v slaon ne pride, jo boš mal težko prepričal, da naj kupi tvojo znamko a ne?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.512
10.732
113
zakaj bi jo šel probat? da boš črtico naredu? da se boš pred kolegi bahal? al kaj tretjega?

si ti tudi priložnosti testni driver, ki hodi od salona do salona???

rockson

Pripravnik
13. avg 2007
47
0
6
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zakaj bi jo šel probat? da boš črtico naredu? da se boš pred kolegi bahal? al kaj tretjega?

si ti tudi priložnosti testni driver, ki hodi od salona do salona???
Črtico delam kje drugje - je večji užitek.
write.gif

Sem pa drugače ena taka legenda - vsi saloni vedo, da obstajam, vendar me nihče ne pozna. Šele ko jim vrnem avto in se odpeljem vedo, da sem jih obiskal jaz.
sprasujem se.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Da obudim temo, je kdo na tem forumu, ki si lasti Delto? Bi bilo zanimivo še kaj več slišat, kako se obnese avto pa par 10k kilometrih....
Torej, avto za ljudi ki ga kupijo niti ne pomislijo na Golfa in Korejce....tko je to.