Zanimiva tale Delta - bo treba it probat.
Ne vem pa kaj nekatere moti dejstvo, da je delta narejena na platformi Brava in ima celo nekatere elemente v notranjosti iste? Gre za koncern, ki gleda, da stroške sklesti kolikor je le možno. To ne velja samo za njih, temveč za vse proizvajalce. BMW se povezuje s PSA - je kdo piskal zaradi tega? Motorji enega proizvajalca se njadejo tudi v drugih znamkah - pa kaj, sploh če gre za kvaliteten motor.
Mene je koncernsko mišljenje zmotilo, ko sem obvolanske ročice od Mondea videl v Aston Martinu. To seveda ni v redu, saj slednji stane 10-kratnik prvega.
Dalje, sploh ne razumem kaj folk opeva ta BMW1 - razen dejstva, da ima zadnji pogon je en crap od avta, sploh za ceno katero plačaš zanj. Avto nima nobenega prostora znotraj, kvaliteta izdelave je bila vsaj pri tistemu, ki sem si ga sam ogledal na zelo slabi ravni, cena normalno opremljenega je nerazumljivo visoka, itd. Ampak ja, ker trg narekuje potrebe in ceno se tudi taki avtomobili prodajajo. Samo naj mi nihče ne daje BMW 1 za pojem kakovosti in uporabnega prestiža.
Lancia ima pa še veliko dela, da se bo spravila nazaj v premium. Predvsem morajo "spacati" modele, ki se bodo dejansko prodajali v večjem številu. Thesis - ja no ali ti je zelo všeč ali pa ti je nagravžna. Razloga, zakaj bi šel ta avto kupit nov ne najdem. Treba je narediti avto, katerega bodo ljudje takoj dali v izbor vozil za nakup. Če ti stranka niti v slaon ne pride, jo boš mal težko prepričal, da naj kupi tvojo znamko a ne?