Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
Kupiš si tolko kolko boš pojedel(ne več) in kolko je viška denarja pošlješ lačnim. Teoretično.
Smešno, si bolj papeški od papeža
Pa nismo mi vsi Robin Hood!
Citat:
Kupiš si tolko kolko boš pojedel(ne več) in kolko je viška denarja pošlješ lačnim. Teoretično.
Citat:
Da nekaj razčistimo, jaz sem proti ciganom, roparjem, posiljevalcem, al kaidi, tajkunom in podobnim, tudi jaz sem za to, da se jih kastrira in, da ne bodo nadaljevali revščine v prihodnosti ampak smilijo se mi otroci iz filmčka, ki pa res niso nič krivi ker so jih starši zafukali, da nimajo kaj za jest. Jaz ne morem gledat trpečega tak kot recimo uporabnik inkvizitor, ki bi recimo z polno vrečo sendvičev šel mimo lačnega otroka in bi mu še verjetno rekel "Kaj je mali si lačen a?" in bi šel mimo...
Smo ljudje z mehkim srcem in ljudje brez srca(Inkvizitor)
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Patriot je napisal nekaj v smislu da so v angliji kriple in nevem se koga eliminirali, sej ce se take zadeve res nebi dogajale ves kaksne napake bi imeli po genih, danes smo pac vsi pametni in nehvalezni (da smo lepi) za cistke ki so jih izvajali nekateri po zgodovini, ce bi pa realno gledal bi jim mogli bit pa prekleto hvalezni. V prihodnosti bomo pa unicili raso, vsi bomo mel pravice ker samo se zato se gre, spaki v revscini bomo pa taki da ni res.
Ali pa da dva zaostala/kriplja spocneta otroka, to bi striktno prepovedal in to je danes posledica samo tega da moprajo imeti vsi vse pravice, politika pa to dopusca samo zato da dobijo glasove, tako pa tudi ta danasnja globalizacija deluje, bedakom se daje pravice zato da lahko politika se bolj krade.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nikol nebom razumel takega folka. Oba delavca, komaj shajata, mata 3 otroke in 4tega na poti....
Mislim kako boš to h kruhu spravljal čez 25 let,... Nevem no, jaz bom mel tolko otrok, kolko si jih bom lahko
v danem trenutku lahko priovščil, torej da bosta mela vse poštimano in gut in ok, recimo 2. Nem pa mel 4ih, čeprav bi to tut
šlo skoz,...
Ko sem bil na floridi, so sosedi imeli 2 fantka, in so si nenormalno noro želeli punčko. Punčko, punčko, punčko.
Probajo tretjič in dobijo trojčke. Kasneje sem zvedel da 3 fantke. Moja babica bi rekla "bog ma dolgo šibo".
Mislim da se jim je čist prav zgodilo; ko si želiš otroka si moraš želet da bo zdrav in normalen, ne pa da zbiraš spol.
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Lahko pa si probaš otroke pripeljat domov. En šnel kurz varstva otrok al pa kej podobnega, pa boš mel biznis. Sploh veš kok boš na ta način pripomogel k rešitvi gorja nad človeštvom?