Lakota po svetu

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Ravno gledal eno sliko v neki zgodovinski knjigi.. (lahko tudi kasneje pripopam)
Kaže kako ma črnček mrtvega otroka v rokah pa ga nosi stran, spodej piše pa : Lakota udari najrevnejše... Ko pa podrobno pogledaš pa vidiš, da ma stari cigaro v ustih WTF, in potem nimajo za hrano.....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ma daj ne bluzi.

Če nekdo ne more dostojno preživljat svojih otrok naj jih ne ima!

Plus da se cigani nenormalno razmnožujejo (bi dal asociacijo na neko žival pa bi fasal ban) in živijo na plečih davkoplačevalcev.

Pa tisto z geni; V VB so imeli do sedemdesetih let lepo pošlihtano:duševno prizadete so sterilizirali. Poznam primer, ko ima par, oba z zelo nizkim IQ otroka, ki je prav taka sirota, če ne bo še večja, kot sta onadva.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
ja ampak cigani so sigurno bolj srečni+ dobijo še od države denar.

en ki ima pa službo pa se ne upa imeti otrok ker je to strošek
bonk.gif
oblečen mora biti po zadnji modi, avto mora biti nujno zadnja verzija (golf VI ipd.)

včasih je bilo dovolj da si imel 1 nogometno/košarkarsko žogo
smirk-1.gif
pa da nisi bil lačen.

pa ko govoriš o IQ, imaš ti večjega?
in če imaš večji IQ, kako ga lahko izkoristiš? milijonar verjetno nisi?

kaj nekaterim pomaga IQ, če so pa nerazgledani?
lahko pozna vse fizikalne zakone na pamet, vse matematične enačbe, ne bo pa vedel kje kupiti najcenejšo hrano/TV/računalnik,...
eni imajo visoko izobrazbo pa si ne znajo poiskati službe (ali pa ne znajo napisati prošnje/ponudbe za delo), drugi pa imajo nizko pa si lahko vsak mesec poiščejo drugo službo, ker radi delajo.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Se kar nekako strinjam...jaz sem pripravljen pomagat tu pri nas, še nikoli nisem nobenega lačnega pustil ker ni imel za jesti ali pa ker ni imel denarja, samo da se bom pa skiral zaradi afrike pa...no thanks, imam svojih problemov dovolj, če pa pošljete 5 otrok v Slovenijo na dopust, jim bom pa jaz vse pačal. Fair enough?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Puši [censored]!

Boli me [censored] za lačne otroke v Afriki. Ko jebe afriko. 100 let se zbira dnar za njih pa nič. Doma so problemi. Pa lačni otroci. Pa socialnih problemov ne vem kolk. Že tko ma človek sam s sabo probleme, zdej nej se pa za lačne po svetu sekiram? Seveda, dnar je treba dat za lačne in bolane v diktatorsko tiranskih državah, ki dnar rabijo samo za militarizem. Malo morgen.Takrat ko se boste razni pizdakarji za mir na svetu pa čisto okolje pa spravli skupt pa pokazal da vam je kej za Slovence in kaj koristnega nardil, potem se pa lahko pogovarjamo še o čem drugem.

In ravno tako kot me boli [censored] za 13 mrtvih rudarjev na Kitajskem in 35 mrtvih Indiijcev nekje v eni vukojebinski vasi.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja če pa ta ciganija se razmnožuje kot miši. Seveda mx ima prav naj malo pazijo koliko mladičev bodo vsekali preden ,ko začnejo jamrat ,da ne gre preživet 8 mladičev. V džungli je to tako ,da šibkejši gre po gobe.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
ksz

Po pravici povedano se jaz tudi kaj dosti ne sekiram za lačne v Afriki, ker moram(o) doma skrbet za naše lačne sorodnike, ki živijo malo južneje od SLO in, ki bi brez nas stradali. Tako da kar imamo za dat v "humanitarne namene" damo.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ti si fukjen ti. Kaj je bogi otrok kriv, da so fukjeni starši, ker se niso zaščitli. Kaj naj zaj tote froce pokoljejo al kaj, mater si prtišjen
bonk.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Sem ti napisal. Boli me [censored].

Če pa res misliš kaj nardit, ti pa kupim nož pa greš lahko jajca rezat. Da se bo manj fukalo. A? Če jim že kuhat nočeš jet.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Lahko pa si probaš otroke pripeljat domov. En šnel kurz varstva otrok al pa kej podobnega, pa boš mel biznis. Sploh veš kok boš na ta način pripomogel k rešitvi gorja nad človeštvom?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
aja, zdej vem. a maš sorodnike lačne, pa te to jebe? povej ne, grem kupit kilo faširanga mesa, pa jim ga lahko neseš. no problem, samo reci.

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Ne, jaz in moja familija živimo v razkošju, proti drugim.

Sicer pa kak to, da tak močno prizadete kot si ti pustijo zunaj kar tak hodit? Zanimivo...
sprasujem se.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Otrok ni nic kriv? Isto kot danes v nasem sistemu ni nic kriv ropar, na koncu je tisti ki je bil ropan. Nej začnejo kastrirat pa bo.

Za cigote v ambrusu je tudi cela slovenija potegnila butastga folka, ko so vidli malega cigota v sotoru spat, ampak to zato ker so mediji take zgodbe prodajali, noben pa ni pomislu da tako te qrci zivijo.

Nazadnje urejeno: